Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Devilking напиша:
Нормално е дека ке пробаш уште еднаш...а ја те прашав тебе дали со еднаш ке се задоволиш...и ти не ме разбра...

Колку само ни е двосмислен јазикот...!!!

Оооофффффф,ај нема врска,се разбираме

терените прво да ги видиме, да не бидат само ради ред некои кутии, столбови и други тракатанци поставени на теренот, да има асална тематика и дизајн

Гижо напиша:
терените прво да ги видиме, да не бидат само ради ред некои кутии, столбови и други тракатанци поставени на теренот, да има асална тематика и дизајн
Епа појди на лизгалиште ке видеш....:) Немам како да ги извадам сликите од телефонот за да видеш...професионално е се..!!

Ете, од сега наместо да се собираме за Кантер во Ентернет, ќе може да плешаме Пејнтбол. Не, сериозно... Цените се 300 денари за 30 минути? Ограничен си со „муниција”? Колку на колку души е најдобро да се игра?

И најбитното, ќе играме ли пак АДМИНИ vs ЈУЗЕРИ? :-)
(ќе ве искинеме, како секогаш!)

Acid напиша:
Ете, од сега наместо да се собираме за Кантер во Ентернет, ќе може да плешаме Пејнтбол. Не, сериозно... Цените се 300 денари за 30 минути? Ограничен си со „муниција”? Колку на колку души е најдобро да се игра?

Еве ви и информација за цената...

250 денари...20 мин..50 топчиња..
И играте на професионален терен со специјална опрема...!! (друго нејасно да се распрашам?)

Како иде со закажувањето? Да не има многу навала?
И како ти изгледа теренот тебе, колку на колку души е најдобро да се игра?

Acid напиша:
Како иде со закажувањето? Да не има многу навала?
И како ти изгледа теренот тебе, колку на колку души е најдобро да се игра?

Незнам како иде со закажувањето на термини....а колку што го видов теренот...топ е...а за колку души е најдобро за игра мислам дека 5х5 е доста добро...или 7х7...што знам...треба да се проба па да знам :)

Јеееееееее :je:

Колку долго го чекав овој момент. Конечно и кај нас!!
Ептен ме развесели информацијава :icon_lol:

Acid напиша:

Мора да се договориме да се пробаме еј! ;)

Мистичен напиша:
Мора да се договориме да се пробаме еј! ;)
Мора да играме од различни тимови. Башка, гарант губиш... Поголема мета си од мене, а богами и побавна! :pishtoldz

Сериозно, сте за да се договориме оваа недела? Пет на пет.

Мистичен напиша:
А смее боксови мавање од заседа? ;)
Еј, Пејнтбол е. Од Paint - боја и Ball - топка. Значи мавање само со топчиња со боја.
Сори. Кик-боксинг турнирот ќе го правиме другпат :wink:

Те мавам со бокс, те онесвестувам, и после те решетам со рафал од топчиња у тимбата! ;)

Luge Paintballot e zakon na lizgalishte, ne e skapo, ne e malo i mnogu e orginalno!!! Jas mislam deka vredi da daes 300 denari za da se ispukas zdravo :))

Paintball vo Skopje?!?!?!:je: :je: :je: Konecno!!!!! inace ja na paintball u Grcka imam ideno, ama se i kaj nas...JUPIIII!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom