Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Abe kako ke pobedime koga onoj predavnikov Harlapie Hadzi-Ristevski za edno hrvatsko spisanie izjavil deka najdobar rezultat bi bil 2-2 i deka i dvete ekipi ke bidat zadovolni so bod...posle nekolku recenici dodava deka milo ke mu bide da otpadne Anglija (Rusija) vo krvta bil za HRV... glupost prodadeni dusi.... a negira za stimulaci od Ang...abe ovaa ke bide X so taa izjava se e jasno.. ...

леле како не тепаја Русите :uvo:

па да беше поинтересно

ne veruvav deka ke pobedime navistina me iznenadija makedoncive:) abe znae li nekoj zosto vikaat deka mu e posleden natprevar na simic??????

ne veruvav deka ke pobedime navistina me iznenadija makedoncive:) abe znae li nekoj zosto vikaat deka mu e posleden natprevar na simic??????

Не знам дали му е последен, ама викаат така зашо веќе го стигаат годините, а стварно има јака конкуренција за неговата позиција. Ама сепак мислам ќе го изигра европсково и ќе си иде у пензија :smir:

Руски милијардер им предложил на четворица хрватски фудбалери по еден мерцедес за победа над Англија на Вембли.
ова ќе биде јако :vozbud:

линк

Плетикоса: Англичаните се арогантни

Англичаните му биле арогантни, а тие во Скопје не беа, а?!
Билиќ се откажа од македонските лубеници, а вечерва од англиското пиво изгледа. И на Вембли теренот не му чинел.(еве линк) Па што сака тој, тепих?
Ах, племето нивно хрватско...

Абе Русите зашо испаднаа толкави дебили во саботата, има и авиони да им нудат на хрвативе за да ги тепаат англичаниве.

Ама не знам зашто мислат дека понудени пари, коли и слично ќе им даде супер сила на хрватите и овие ќе ги тепаат англичаните :tapp:

Никогаш не сум навивал за Хрватска ама сега навивам за да не идат Англичаните да идат Русите а моментално Хрватска води 0-2 :je:

Ајдееее бе Русија дајте гол бе ајде беее!!!

Има негде пренос? НРТ не дава ништо :(

Русија води 0-1!!!!!!!!!!!

Инаку нема нигде на тв Хрватска ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom