Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Љепа наша Домовино

Напред Хрватска нека се вее Шаховница

Хрватска за Прецедател

Добар натпревар одиграа Хрватска,можеа и да извлечат нерешено ама тоа е тоа

VMRO напиша:
dodeka Ronaldinjo...abe takov placko nema da ima uste 100 godini vo fudbalot!
дајте му ја топката на Кака и Бразил ќе биди закон, али проблемот е шо ова телето за циркус многу спонзори влечи па мора да биди центар пажње

хрватска заслужи 1-1

инаку јас сум за Шпанија ама Хрватска ја сакам како моја репрезентација затоа што Македонија не игра, па Хрватите ми се најсличи на нас а и имаат добар тим, па очекувам дека ке стигнат далеку

Утре се игра мечот Хрватска - Јапонија.Што мислите вие за оваа утакмица, дали Хрватите се спремни за победа против Јапонците.Составот на Хрватска е ист како и со Бразил, па може да се очекува и иста тактика.Еве го и составот

Плетикоса
Шимиќ
Р.Ковач
Шимуниќ
Срна
Тудор
Н.Ковач
Бабиќ
Крањчар
Класниќ
Пршо

Ѕвер напиша:
Еве го и составот

Плетикоса
Шимиќ
Р.Ковач
Шимуниќ
Срна
Тудор
Н.Ковач
Бабиќ
Крањчар
Класниќ
Пршо

добро е што се опорави нико ковач и ќе може да настапи против јапанците и мислам дека ако одиграат барем приближно како со бразил 3 парчиња у мрежана не им бегаат на јапонците.

п.с. кај нас у кладилниците е по 1.7 или 1.65 но во една е 2.1 па планирам и сингал да и пуштам 5000 ден. па вреди ли?

Slusnavte li kako treba da se pee nacionalnata himna.

Cel stadion ecese od Lijepa nasa ....

eve da ve potsetam uste ednas kako zvuci

Lijepa naša domovino,
Oj junačka zemljo mila,
Stare slave djedovino,
da bi vazda sretna bila!

Mila kano si nam slavna,
Mila si nam ti jedina.
Mila kuda si nam ravna,
Mila kuda si planina!

Teci Dravo, Savo teci,
Nit ti Dunav silu gubi,
Sinje more svijetu reci,
Da svoj narod Hrvat ljubi.

Dok mu njive sunce grije,
Dok mu hrašće bura vije,
Dok mu mrtve grobak krije,
Dok mu živo srce bije!

Стварно како грмеше химната на Хрватска :je: Досега не слушнав ниедна химна така јако да се пее. UnMistakable респект за текстот нека читаат сите за да разберат што што ќе се пее пред утакмица :icon_lol:

Маркетар, иако не сум многу многу по кладилнициве сепак опни сингл што му јебеш матер

Атмосферата во хрватскиот табор пред почетокот на утакмицата со Јапонија е видно нарушена.Имено вчерашниот тренинг после пола час бил прекинат поради тепачка помеѓу Јосип Шимуниќ, Роберт Ковач и Иван Класниќ.Детали околу инцидентот не се соопштуваат, но дополнително масло на оганот налева тоа што инволвираните во случајов не сакаат да дадат изјава.

После овакво нешто :nerv: да видиме дали ќе се одрази во играта на Хрватска

PADA KISA, PADA KISA, BRAZIL PROPADA
VETERUSHI, VETERUSHI, JAPONIA GA PUSI

:nerv::nerv::nerv: Толку, крај за Светското... што да коментирам после 2-2 со Австралија ми остана само :nerv::nerv::nerv: и ги молам надлежните темава да иде под :locked:

Gotovo e gotovo krajot vi dojde doma da si odite fudbalot pod pernica da si go stavite pa za 4 godini pak da se vratite titula da osvoite pa da moze mirno da si spite.Sta je bre misevi gde ste se skrili.Se zezam se zezam nemoj odma da mi se nafrlite super odigraa Hrvatite ama nemaa sreca toa e fudbalot nekogas treba i sreca za da pobedite.

Многу ми е мака шо испаднаја :cry:

Neno напиша:
Gotovo e gotovo krajot vi dojde doma da si odite fudbalot pod pernica da si go stavite pa za 4 godini pak da se vratite titula da osvoite pa da moze mirno da si spite.Sta je bre misevi gde ste se skrili.Se zezam se zezam nemoj odma da mi se nafrlite super odigraa Hrvatite ama nemaa sreca toa e fudbalot nekogas treba i sreca za da pobedite.

За четири години ставам глава дека Хрватска ќе стигне до четврт-финале минимум :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom