Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Она глупердата Томас двапати направи класичен пенал, еднаш досудија, вториот пат не виде судијата. Има ли мозок бре? Намерно играше и двата пати.

Абе мамата негова, повеќе ми беше страв од Томас, отколку од Австралијанците. Што кур праи со тоа рацете, се молев да го извадат од игра и го извадија.

Алал да му е на Срна за слободниот удар и директ гол, нешто слично као Давор Шукер 98-ма година коа играа за 3-то место.
И исто алал да му е на Плетикоса добро одбрани тешки топки.
Другото све се грешки, ма да Хрватите имаа добри шанси, Тудор каква шанса пропуштиииииииииииии... :(
Жал ми е за хрвативе, мислев ќе задржат резултат, али ништо. Фаворити ми беа, но отпаднаа.

Abe prviot pat ako poglednete ubavo topkata ne udri vo negovata raka a vtoriot pat i toa ubavo mu udri se vide toa ama sudijata im popusti.A denes loso im izigra Kranjcar Niko.

:oftopic:

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!!!!

Убаво играат, сега имаат и два лесни натпревари, со Естонија и Андора.

тешко ке ви биде со Македонија!!!иако мислам дека сите ке бидете за Македонија:)

Да не им Едуардо ќе го јадат ... :tapp:

hehe vo krvta ke navivam za Makedonia bidejki treba na evropsko da se kvalifikuva i mojot vtor tim...England... ama pred se gordosta na Makedonija treba da e visoka :D trebase da pobedime i na Maksimir ali ne go storivme toa zaradi glupiot golman i prodadenite dusii na sudiite ali toa mozebi nema da se sluci vo sabota na Gradski :D pozz momci Makedonija naviva za VAS :D

колку само сакам да ги смачкаме али се ми мириса на едно големо мирољубиво ИКСЧЕ, и волкот сит и овците на број... многу се сомневам во федерацијава, продадени души... хрвативе ако им понудиле икс нашиве со 2 раце и нозе ќе прифатат и плус после тоа на вечера ќе ги однесат :)

камо среќа да грешам и да тепаме барем 1-0 и уште еднаш да ги пратиме во пеколот како 2000 :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom