Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
Само Абрамович сега што ќе ги награди хрватите, а башка и други милијардери имало...

Не само Абрамович, и другите милијардери, што да не малце ги има во Русија.

Па тоа велам, прво Абрамович а после и сите други... Ах, сега Хрвативе...:vozbud:

Леле алал да им е на Хрватите, каков меч одиграа, едноставно ги растурија! Абе сите зборете само.. коли.. коли ... коли... Па не е се до парите бре, се е до реномето! Ако е за тоа коли добиваат 4ца играчи, дали тие играчи ке можат да ја победат сама Англија... Иначе многу ми е ќеф што победи Хрватска, со тоа ќе се дигне рејтинго и на Македоноја...

меѓу најомразените спортски нации во светот ми е хрватската ама после вембли само можам да кажам дека стварно одиграа еден историски натпревар како за англичаните така и за нив
со оваа победа на вембли нашата сега доаѓа до израз после сите кажувања дека они се ослободиле па ние сме ги победиле шо нема врска оти хрватите сакаа да го завршат циклусот квалификации без пораз

bravo za hrvatite
navistina se gordost na balkanov :!!
maski gi "iskrsija" golden - guys :)

Hrvative se najgolemi izdajnici na celiov balkan, pa i sporski se golemi plackovci toa go dokazaa i vo posledniov duel so nasata zemja,nejkat da jadat lubenici, e pa i nie nema da jademe cokoladi od kras.

Билиќ незадоволен од ждрепката

Игра со
Англија, Украина, Белорусија, Казахстан и Андора
и не е задоволен :uvo:

дефинитивно треба на психијатар да иде да се прегледа

Нека се олади со една лубеница.
Се он нешто не е задоволен. терени, групи.Богами е за психијатар кога кажал дека Вембли не го бива.

Абе имаат среќа да им ебем Хрватите како не паднаа со појаки во група па да видевмо дал ќе се буни тој , а не сеа паднале со Белорусија, Казахстан и Андора и уште се буни не му чинела групата :buum:

а бе гледам ждрепката и мислам има ли шанси тие ждрепките да ги места пак англија и хрватска

Абе јас мислам дека англичаните има да им го дадат на хрватите, и тоа јако има да им го дадат после двата порази во изминативе квалификации :)

Продолжува со глупите изјави ...а да паднеше во група Ц

Славен Билиќ смета дека Хрватска се падна во најтешката група за Европското првенство во 2008 година.-линк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom