Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
миуслам дека има над 20..или барем 20. Ај да бегам јас, многу се разспишав на темава :pos:

Д твајлајт зоун, тининининини.

Болеста не бира по име и пол. Нити по јузернејм.

Pa normalno deka ne e do nego...
Do bolesta e:pos:
Se gleda deka coekot e pogolem, po negovite postovi, so ne mi izgledaat deka bi gi napisal nekoj 14 godisen(kako mene) ili 16 godisen kako I Am A Bitch...

Типот Топка=Сталинград и незнам уште како да го наречам, по овие постови пред мене, слободно можам да заклучам дека е ментално заболен и дека му треба посебна психијатарска нега. Искрено уште од почетокот ме нервираше со неговите банални и така нежни постови, и едноставно се чудев како беше можно за една недела да испуни дури и над 1000 постови и плус тоа ептен зелени. А он всушност сето ова време, како будала се појавувал и ги тормозел членовите на Кајгана. Убаво што е банирам, иако верувам дека наскоро пак ќе се појави под некој нов јузер,(најдобро му стоел јузерот ЗЕЛЕНА БУДАЛА) и повторно како невино зајаче се протне низ форумиве. Се радувам ептен што го банираа, не дека нешто лично ми напраил, едноставно такви типови ме нервираат.

ПС: Мистичен контролирај работата :)

Nen@d напиша:
Типот Топка=Сталинград и незнам уште како да го наречам, по овие постови пред мене, слободно можам да заклучам дека е ментално заболен и дека му треба посебна психијатарска нега. Искрено уште од почетокот ме нервираше со неговите банални и така нежни постови, и едноставно се чудев како беше можно за една недела да испуни дури и над 1000 постови и плус тоа ептен зелени. А он всушност сето ова време, како будала се појавувал и ги тормозел членовите на Кајгана. Убаво што е банирам, иако верувам дека наскоро пак ќе се појави под некој нов јузер,(најдобро му стоел јузерот ЗЕЛЕНА БУДАЛА) и повторно како невино зајаче се протне низ форумиве. Се радувам ептен што го банираа, не дека нешто лично ми напраил, едноставно такви типови ме нервираат.

ПС: Мистичен контролирај работата :)

хаха зелена будала...што скаам црвена да стане :icon_lol: Иначе неогвите испади од типот: срце, злато, пиле итн ми идат на живци. Единствено што многу ме копка е тоа: КОЈ Е ВСУШНОСТ ТОПКА И КОКУ ГОДИНИ ИМА?:kez:

Работите кои Бич и Мари ги открија денес, администрацијата (поединци од неа) ги знаеа уште по неколкуте први поста на Топка.

Криење на трагите на интернет е практично невозможно. Секогаш се остава по нешто. А начинот на однесување и размислувањето човек неможе да го измени. Тој едноставно е дел од тебе.

Зарем навистина мислевте дека Топка некого овде вози? :) Многу е поинтересно да гледате како луѓето паѓаат во сопствените лаги и притоа се ваѓаат на ептен глупави начини. И вие се правите наудрени за тоа.

Андроник напиша:
Работите кои Бич и Мари ги открија денес, администрацијата (поединци од неа) ги знаеа уште по неколкуте први поста на Топка.

Криење на трагите на интернет е практично невозможно. Секогаш се остава по нешто. А начинот на однесување и размислувањето човек неможе да го измени. Тој едноставно е дел од тебе.

Зарем навистина мислевте дека Топка некого овде вози? :) Многу е поинтересно да гледате како луѓето паѓаат во сопствените лаги и притоа се ваѓаат на ептен глупави начини. И вие се правите наудрени за тоа.
А зар не е можна и опцијата да немавте појма за тоа и штотуку паднавте на газ кога прочитавте за информацииве, па сега се обидувате да се извадите за да не излезете обезглавени шефови :)

Macedalien напиша:
:pos: :pos: :pos:

Се пикал ”под кожа” како не : тантара пантара. Човек којшто знае како да се понаша нема такви испади на емоции. Мене ме удави! Кога го прашав за тел број за да се чуеме - се усра у гаќи!
Мене не ме праша за телефон одма ми се јави, кузнае од кај го дозна. :icon_roll Него има гледам уште МСН контакт во профилот на коцкичето баш ќе го ставам во листа да видам шо ќе каже.

П.С. Една приватна порака за да ми каже како славата ми удрила во глава. :))

pp2tc.gif

Goddess of Chaos напиша:
А зар не е можна и опцијата да немавте појма за тоа и штотуку паднавте на газ кога прочитавте за информацииве, па сега се обидувате да се извадите за да не излезете обезглавени шефови :)
Колку највеќе на свет би го сакала ти тоа. Пробај да не изненадиш, може ќе не обезглавиш ;)

Goddess of Chaos напиша:

Ама ме изнасмеа Божице на Хаосот - жива и здрава да си. Зелени не направи сеа. :pos: :pos:

vardarce напиша:
Мене не ме праша за телефон одма ми се јави, кузнае од кај го дозна. :icon_roll

Тикво една : ти ми го даде :pos: :pos: :pos:

Хехеххе типчето колку што го читав како ТОПКА ми беше онака океј. Не обрнував многу внимание што и како пишува, од проста причина што не сум на форум толку често како порано. Не го памтам како Сталинград или како и да му бил претходниот јузер.
Битно типот ве изработил убаво, и џабе ви се уште 1000 страни за него. Патетични се муабетите од некои членови погоре дека барал репутација и слично. Што не пријавивте во темата за репутација дека ве замара, или сега се жалите? Плачип*ики еј... и тоа кај зборите за него лошо, уште 6 страни сте му посветиле:wink:
Браво :wink:

Бај д веј Mистичен...
морам да те разочарам...
никогаш не ни бев гневна кон Kајгана....немав зашто :wink:

Абе Топка уште на почеток ми беше чуден некако, многу постови пишуваше али си викам ај, и бидејќи онака од време на време гледам како стои подреденоста на членови по репутација чисто онака колку да видам не дека ми е тоа релевантно за нешто приметив дека топка некако многу брзо ми се искачува нагоре. И уште тогаш ми беше јасно дека со некој разменуваа зелени бидејќи нема друга начин како човек толку брзо да стигне толку, горе, па уште кога го потисна ацид надоле од листата ми беше премногу сумљиво.
Начинот на ображање кон другите воопшто не личеше како на нормално 14 годишно дете, премногу беше некако ко да му е испран мозокот,како цел живот само во убавина и невина околина го прошол.
И дефинитивно неговата опсесија се примети кога еднаш на нелути се човече нонстоп го повторуваше прашањето каков интернет имаш и тао на една од администраторките која имено не сакаше да одговори но тој ко слеп за стап продолжи да прашува, таков на чин на прашување дефинитивно може да го поседува дете од градинка, кое воопшто неможе да свати дека некој нејќе да му одговори или едноставно болно опсесиван личност, прво се обидува со убаво и потполно гзолижачки да дознае нешто а ако енможе со арно се претвора во психолошки монструм.

А Божицата од хаосот многу логично размислува и е основано нејзиното мислење, иако мислам дека сепак сте приметиле дека е сталинград, ама мислам дека чим сте приметиле дека се работи за истата личност, сте можеле уште на почеток да го банирате.

ThA-BiTcH напиша:
Бај д веј Mистичен...
морам да те разочарам...
никогаш не ни бев гневна кон Kајгана....немав зашто :wink:
Незнам, мене поинаку ми кажаа ("луѓето") :wink:

Уште еден доказ - дека сите вие што зборите за таа репутација на Топка, и вие сте опседнати со репутација =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom