I am a bitch
Мачкица
- Член од
- 24 февруари 2006
- Мислења
- 2.016
- Поени од реакции
- 2
миуслам дека има над 20..или барем 20. Ај да бегам јас, многу се разспишав на темава 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nen@d напиша:Типот Топка=Сталинград и незнам уште како да го наречам, по овие постови пред мене, слободно можам да заклучам дека е ментално заболен и дека му треба посебна психијатарска нега. Искрено уште од почетокот ме нервираше со неговите банални и така нежни постови, и едноставно се чудев како беше можно за една недела да испуни дури и над 1000 постови и плус тоа ептен зелени. А он всушност сето ова време, како будала се појавувал и ги тормозел членовите на Кајгана. Убаво што е банирам, иако верувам дека наскоро пак ќе се појави под некој нов јузер,(најдобро му стоел јузерот ЗЕЛЕНА БУДАЛА) и повторно како невино зајаче се протне низ форумиве. Се радувам ептен што го банираа, не дека нешто лично ми напраил, едноставно такви типови ме нервираат.
ПС: Мистичен контролирај работата![]()
А зар не е можна и опцијата да немавте појма за тоа и штотуку паднавте на газ кога прочитавте за информацииве, па сега се обидувате да се извадите за да не излезете обезглавени шефовиАндроник напиша:Работите кои Бич и Мари ги открија денес, администрацијата (поединци од неа) ги знаеа уште по неколкуте први поста на Топка.
Криење на трагите на интернет е практично невозможно. Секогаш се остава по нешто. А начинот на однесување и размислувањето човек неможе да го измени. Тој едноставно е дел од тебе.
Зарем навистина мислевте дека Топка некого овде вози?Многу е поинтересно да гледате како луѓето паѓаат во сопствените лаги и притоа се ваѓаат на ептен глупави начини. И вие се правите наудрени за тоа.
Мене не ме праша за телефон одма ми се јави, кузнае од кај го дозна. :icon_roll Него има гледам уште МСН контакт во профилот на коцкичето баш ќе го ставам во листа да видам шо ќе каже.Macedalien напиша:![]()
![]()
![]()
Се пикал ”под кожа” како не : тантара пантара. Човек којшто знае како да се понаша нема такви испади на емоции. Мене ме удави! Кога го прашав за тел број за да се чуеме - се усра у гаќи!
Колку највеќе на свет би го сакала ти тоа. Пробај да не изненадиш, може ќе не обезглавишGoddess of Chaos напиша:А зар не е можна и опцијата да немавте појма за тоа и штотуку паднавте на газ кога прочитавте за информацииве, па сега се обидувате да се извадите за да не излезете обезглавени шефови![]()
Goddess of Chaos напиша:А зар не е можна и опцијата да немавте појма за тоа и штотуку паднавте на газ кога прочитавте за информацииве, па сега се обидувате да се извадите за да не излезете обезглавени шефови![]()
vardarce напиша:Мене не ме праша за телефон одма ми се јави, кузнае од кај го дозна. :icon_roll
Незнам, мене поинаку ми кажаа ("луѓето") :wink:ThA-BiTcH напиша:Бај д веј Mистичен...
морам да те разочарам...
никогаш не ни бев гневна кон Kајгана....немав зашто :wink: