Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
554335_401216099907501_139558012739979_1434724_89682054_n.jpg

Составо е одличен.

Најверојатно Зидан ќе биде вечер предводник на тимот.

да не си прочитал лошо, изјавата му е: Би сакал да го водам Реал некогаш... :)

плус, Каранка не е казнет, така да нема логика Зизу да биде на клупа... :)

Дечки здраво на сите, имам профил на форумов одамна ама не го користев, го реактивирав и решив да се приклучам на дискусијта тука, ве читам кога можам мило ми е што има добри дискусии, само имам една забелешка да не се плука многу по играчите кога нема да победат :)
За мечот вечер се надевам на победа и конечно да ја симнеме барса од тронот.
HALA MADRID!!!

Дечки здраво на сите, имам профил на форумов одамна ама не го користев, го реактивирав и решив да се приклучам на дискусијта тука, ве читам кога можам мило ми е што има добри дискусии, само имам една забелешка да не се плука многу по играчите кога нема да победат :)
За мечот вечер се надевам на победа и конечно да ја симнеме барса од тронот.
HALA MADRID!!!
кикс на Реал значи вжештена глава на сите тука,а тогаш плукање имаш колку сакаш и така ќе биде секогаш:)добредојде.

да не си прочитал лошо, изјавата му е: Би сакал да го водам Реал некогаш... :)

плус, Каранка не е казнет, така да нема логика Зизу да биде на клупа... :)

Абе знам за изјавата, него пред да ја прочитав изјавата на фејсбук ја сретнав таа информација, па одма после тоа ја прочитав и изјавата и некако се се' поклопи и мислев дека е вистина. :)

Real Madrid will play against Benfica, New England Revolution, Manchester City & Inter this summer. Those are the teams revealed so far.

Once del Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Xabi, Khedira; Cristiano, Kaká, Benzema; e Higuaín.

Абе знам за изјавата, него пред да ја прочитав изјавата на фејсбук ја сретнав таа информација, па одма после тоа ја прочитав и изјавата и некако се се' поклопи и мислев дека е вистина. :)
колку што го разбрав она во марка вика дека порано или подоцна ќе биде тренер,а не би било лошо по заминувањето на Мурињо,Зизу да го видиме на клупата:)

capturemyo.jpg

И при овие измени ако не добие шанса Сахин не очекувам дека Мурињно смета на него за наредна сезона :cenzura:

Пошо сум баниран у барса тема, да питам тука сигурно знае некој од вас, точно е дека абидал не може повеќе да игра фудбал :O

Пошо сум баниран у барса тема, да питам тука сигурно знае некој од вас, точно е дека абидал не може повеќе да игра фудбал :O
Најверојатно нема да ја продолжи кариерата пошо веќе и у години е човекот, 32.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom