Фан Клуб: Реал Мадрид

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.904
Поени од реакции
30.838
Составо е одличен.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Најверојатно Зидан ќе биде вечер предводник на тимот.
да не си прочитал лошо, изјавата му е: Би сакал да го водам Реал некогаш... :)

плус, Каранка не е казнет, така да нема логика Зизу да биде на клупа... :)

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Дечки здраво на сите, имам профил на форумов одамна ама не го користев, го реактивирав и решив да се приклучам на дискусијта тука, ве читам кога можам мило ми е што има добри дискусии, само имам една забелешка да не се плука многу по играчите кога нема да победат :)
За мечот вечер се надевам на победа и конечно да ја симнеме барса од тронот.
HALA MADRID!!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Дечки здраво на сите, имам профил на форумов одамна ама не го користев, го реактивирав и решив да се приклучам на дискусијта тука, ве читам кога можам мило ми е што има добри дискусии, само имам една забелешка да не се плука многу по играчите кога нема да победат :)
За мечот вечер се надевам на победа и конечно да ја симнеме барса од тронот.
HALA MADRID!!!
кикс на Реал значи вжештена глава на сите тука,а тогаш плукање имаш колку сакаш и така ќе биде секогаш:)добредојде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
да не си прочитал лошо, изјавата му е: Би сакал да го водам Реал некогаш... :)

плус, Каранка не е казнет, така да нема логика Зизу да биде на клупа... :)
Абе знам за изјавата, него пред да ја прочитав изјавата на фејсбук ја сретнав таа информација, па одма после тоа ја прочитав и изјавата и некако се се' поклопи и мислев дека е вистина. :)

A

apidrone

Гостин
Real Madrid will play against Benfica, New England Revolution, Manchester City & Inter this summer. Those are the teams revealed so far.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Once del Madrid: Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Xabi, Khedira; Cristiano, Kaká, Benzema; e Higuaín.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Абе знам за изјавата, него пред да ја прочитав изјавата на фејсбук ја сретнав таа информација, па одма после тоа ја прочитав и изјавата и некако се се' поклопи и мислев дека е вистина. :)
колку што го разбрав она во марка вика дека порано или подоцна ќе биде тренер,а не би било лошо по заминувањето на Мурињо,Зизу да го видиме на клупата:)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

И при овие измени ако не добие шанса Сахин не очекувам дека Мурињно смета на него за наредна сезона :cenzura:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Пошо сум баниран у барса тема, да питам тука сигурно знае некој од вас, точно е дека абидал не може повеќе да игра фудбал :O

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Пошо сум баниран у барса тема, да питам тука сигурно знае некој од вас, точно е дека абидал не може повеќе да игра фудбал :O
Најверојатно нема да ја продолжи кариерата пошо веќе и у години е човекот, 32.

Kajgana Shop

На врв Bottom