Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ете ви го Сахин плачковци едни :P Сеа до крај на сезона може да одмара :D А да, да не забораам да го пофалам Кедира за асистенцијата. Тоа се бара од играчи кои одат напред.

Сега мора да се покаже константност, крајно време е.

Варан :cuc:

varane.jpg

Браво лесна игра, лсено за враќање на самодовербата. Задоволен сум од сите. Честито победа и нов чекор кон титулата. :)
--- надополнето: 24 март 2012 во 22:07 ---
385713_401368756559981_185061474857378_85098854_565249180_n.jpg

Реков дека на Сосиедад лошо му се пишува,додуша и добро поминаа можеше и полошо ако Роналдо погодеше на двапати.Игуаин вечерва одличен заедно со телето,Варане супер одигра и Арбелоа конечно малку да пркне,Кака просечно добро и конечно Сахин бе во игра заедно со смоукерот Контрао,топ потег беше оваа "на Каранка" Роналдо Аут Хесе Ин.Честито победа да не серам више:D

Ја сакам нешто вакво...
Икер, Арбелоа, Рамос, Варан, Коентрао, Кедира, Чаби, Кака, Роналдо и Марсело/Бензема, Игуаин.

Повеке сум Марсело да иде крило, а Бенз да влезе во второ место некој, зависи од резултатот. Мислам дека му треба и него време психички да се среди за против Апоел каде се надевам ке биде стартер. Игуаин може со овие лесно да се справи, му лежат вакви тимови.

А јас би рекол подобро со Бензема и Игуаин и во второ секако ќе му се даде шанса на Сахин кој би требало да се подготве за Апоел :cautious:
Нема шанси Сахин да игра со Апоел, меѓу Гранеро, Кедира и Лас ќе биде изборот.
Очекувајте дека и со АПОЕЛ ќе го видиме Сахин :)
BTW нека му е честито на Роналдо 101-от :D
101reklama.jpg

Честито победа.
btw, Арбелоа страшно ме нервира у последно време. Едно време беше добар, ама сега си се врати на своето, прима топка и глава му е у земја. Два чекора напред и одма топка за Варан/Рамос. Страшно ме иритира неговата игра.
Лас е Мичел Салгадо за него :D

15hzgab.jpg

Кога врвен дефанзивец ќе пише вакво нешто... Се е јасно.
Одамна требаше да приметите дека Варане ќе биде еден од најдобрите дефанзивци у Реал(y) само треба да го игра почесто да осети малце јака лига, јак противник и ќе го биде!!!

Само така да се продолжи !!!
--- надополнето: 25 март 2012 во 04:01 ---
Само така да се продолжи !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom