Што правите кога се чувствувате осамени?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
zivotot e premnogu ubav za de se custvuvas osamen i srekata e nezamenliva rabota za osamenosta

Седам на computer , Слушам музиче,одам на instagram,facebook,twitter И тоа :D

A ti morase da klajs nesto so :drk:???Znaci nekoj e zenso i nema za da go :drk: ok i imas druga tema za drk**e ok....
tuka zborame so da prajme koke sme osameni...Inace za ona so kniga,filmce si vo pravo..
BEZ NAVREDA SAMO GO KAZAV SVOETO MISLENJE
a ona so dr**j ti e bezobrazno za ovaa tema
IZVINI AKO ME SVATI POGRESNO AMA SE NADEVAM KE ME RAZBERES :)

Одамна на форумов умреа спојлерите за перверзност. Ако си женско онда значи дека не можеш да мастурбираш? Сепак фала за критиката

Слушам музика, јадам, си играм со кучето :)

Не верувам дека нема некој што на моменти барем не го мачат такви мисли, посебно во ова време на триста ми ти технологии каде и да имаш цела држава пријатели ќе си бидеш осамен, пошто и да се до тебе, луѓево не се присутни.
Искочил не за муабет, за да се тагне...
Дошол на кафе не за муабет, не за тебе, да ти седне на комп.
И ајде после не биди осамен : )
Јас, кога ме мачат такви мисли најчесто си гледам ID. (investigation discovery) па кога ги гледам судбините на луѓето, заборавам и на осаменост и на се...
Значи какви не приказни извајал животот. Какви лоши и трагични судбини....
И така ми станува срам што мислам глупости во споредба со нив : )

Да го еб.м лошо е ептен. Али палам колата мавам еден круг низ град, барам некое кафуле настрана од све, ќе нарачам или коњаче или кафенце убо и кулирам. Одново и одново реализирам за се. После тоа земам торбицата и опремата и терам во сала да се испукам така убаво на вреќа. It work's !

колку ни е само досаден вај живот... читам што е пишувано на другите страни сите осаменоста ја решават на фацебоок, читале книги, инстаграм ... Големо чудо шо направиле 30 мин ви биле интересни и после па истата песна .... како живеале лугето (децата) порано без фацебоок немало се пари живеале сиромашен живот без лицемерие и па биле срекни со друштво женски знајале да си ја направат интересната, ние се имаме на крај па осамени...
Мој совет за да ја победете осаменоста е :
најдете си некое друштво шо ке ви одговара кафе навам натам по цел ден
фацебоок ке користете помалце
ке си најдете дечко девојка и ке го поминете цел ден убаво интересно
НАЈВАЖНО ОД СЕ КОА КЕ СЕ СОБЕРЕТЕ НЕКАДЕ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СИТЕ НА ЕДЕН КРАЈ И ПРАВЕТЕ СИ ЈА ИНТЕРЕСНАТА ПОЗЗ

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
колку ни е само досаден вај живот... читам што е пишувано на другите страни сите осаменоста ја решават на фацебоок, читале книги, инстаграм ... Големо чудо шо направиле 30 мин ви биле интересни и после па истата песна .... како живеале лугето (децата) порано без фацебоок немало се пари живеале сиромашен живот без лицемерие и па биле срекни со друштво женски знајале да си ја направат интересната, ние се имаме на крај па осамени...
Мој совет за да ја победете осаменоста е :
најдете си некое друштво шо ке ви одговара кафе навам натам по цел ден
фацебоок ке користете помалце
ке си најдете дечко девојка и ке го поминете цел ден убаво интересно
НАЈВАЖНО ОД СЕ КОА КЕ СЕ СОБЕРЕТЕ НЕКАДЕ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СИТЕ НА ЕДЕН КРАЈ И ПРАВЕТЕ СИ ЈА ИНТЕРЕСНАТА ПОЗЗ

А си одбрал таков ник.

никот е со добронамерни цели ако на некој му е потребна помош да му помогнам позз

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
За на некој да му помогнеш треба долго да седиш на телефон за да го знаеш. Плус и во моментов од телефон пишуваш. Иронија :)

За на некој да му помогнеш треба долго да седиш на телефон за да го знаеш. Плус и во моментов од телефон пишуваш. Иронија :)
тоа знаење го стекнувам од потреба прво средувам го мојо телефон а после тоа знаење го пренесувам на други... подобро нешто да правам што ке ми биде корисно одколку да дремам цел ден на фб ... 1 саат читање на форум у дено ништо не ми значе имам време за се друго што сакам да го правам ... Точно уклучен сум од телефоно бидејки одма ми стигне нотификација дека некој ми пишал а на пц не користам тапаталк

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom