Одамна на форумов умреа спојлерите за перверзност. Ако си женско онда значи дека не можеш да мастурбираш? Сепак фала за критикатаA ti morase da klajs nesto so ???Znaci nekoj e zenso i nema za da go ok i imas druga tema za drk**e ok....
tuka zborame so da prajme koke sme osameni...Inace za ona so kniga,filmce si vo pravo..
BEZ NAVREDA SAMO GO KAZAV SVOETO MISLENJE
a ona so dr**j ti e bezobrazno za ovaa tema
IZVINI AKO ME SVATI POGRESNO AMA SE NADEVAM KE ME RAZBERES
А си одбрал таков ник.колку ни е само досаден вај живот... читам што е пишувано на другите страни сите осаменоста ја решават на фацебоок, читале книги, инстаграм ... Големо чудо шо направиле 30 мин ви биле интересни и после па истата песна .... како живеале лугето (децата) порано без фацебоок немало се пари живеале сиромашен живот без лицемерие и па биле срекни со друштво женски знајале да си ја направат интересната, ние се имаме на крај па осамени...
Мој совет за да ја победете осаменоста е :
најдете си некое друштво шо ке ви одговара кафе навам натам по цел ден
фацебоок ке користете помалце
ке си најдете дечко девојка и ке го поминете цел ден убаво интересно
НАЈВАЖНО ОД СЕ КОА КЕ СЕ СОБЕРЕТЕ НЕКАДЕ ТЕЛЕФОНИТЕ НА СИТЕ НА ЕДЕН КРАЈ И ПРАВЕТЕ СИ ЈА ИНТЕРЕСНАТА ПОЗЗ
никот е со добронамерни цели ако на некој му е потребна помош да му помогнам поззА си одбрал таков ник.
За на некој да му помогнеш треба долго да седиш на телефон за да го знаеш. Плус и во моментов од телефон пишуваш. Иронијаникот е со добронамерни цели ако на некој му е потребна помош да му помогнам позз
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
тоа знаење го стекнувам од потреба прво средувам го мојо телефон а после тоа знаење го пренесувам на други... подобро нешто да правам што ке ми биде корисно одколку да дремам цел ден на фб ... 1 саат читање на форум у дено ништо не ми значе имам време за се друго што сакам да го правам ... Точно уклучен сум од телефоно бидејки одма ми стигне нотификација дека некој ми пишал а на пц не користам тапаталкЗа на некој да му помогнеш треба долго да седиш на телефон за да го знаеш. Плус и во моментов од телефон пишуваш. Иронија
Ептен си бил осамен тиЗимам ладно пиво и наздравувам со себеси...