Македонските кошаркари-ден потоа

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување
за Игорче најјако дефинитивно :vozbud:
а инаку секоја чест за напишаното :) стварно имаш бујна фантазија и доста слободно време. браво!!

Илиевски-своите пензионерски денови ги помина пишувајќи ја својата автобиографска книга "За кошаркарцките работи".Книгата стана комерцијален хит и 10 месеци го држеше првото место на Њујорк тајмс,лесно потиснувајќи ги Хари Потер и Твајлајт серијалите,а во Македонија стана најчитаната книга на сите времиња.
:pos::pos::pos::pos::pos:

јакооо браво !! кое од кое подобро али она со илиевски чековски и игорче :pos:

Игорче-долги години остана во Сител и заедно со него проследивме уште 10 евро и 5 светски шампионати во кошарка.На сите учествуваше македонската репрезентација.Се откажа од професијата коментатор откако успеа еден меч да го искоментира без лапсуси.По неговото заминување Сител изгуби 89% гледаност.Своите слободни денови ги поминува со внуците,а секој вторник на гости му доаѓа стариот другар Ламоника со кого игра покер.
Дедо те сакам
Ти ме натера да се откажам од дрогата, цигарите и од ебањето жени
без тебе сега ќе бев откачен криминалец и во затвор ќе лежев 30 години ќе имав сида немаше да бидам учен чоек ќе бев сирома чоек, циганите ќе ми беа ортаци и со нив ќе одевме на шопинг во канта
ТЕ САКАМ МИЛ МОЈ
Јас сум му внук:D

Max Legend - Вистинска легенда! :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Со зборовите на Владо:Леле што направив!!!! XD

И многу ми е мило што кајгана објави мој текст,а јас не сум нешто искусен во вакви води.

Фала кајгана.

^ Max Legend - Пишувајќи на Кајгана беше забележан од менаџерите на New York Times и беше земен да работи за нив - да пишува колумни,критики, и се останато. После тоа реши да се осамостои и да напише автобиографска книга " Кајгана - форум ". За тоа дело ја доби Нобеловата награда за литаратура!

ха ха ха ха БРАВО ! MAX LEGEND Дефинитивно ! (y)(y)(y)
Еве го читам текстов по 5ти пат и уште ми е интересен , а и песнава си е супер во склоп со него :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom