Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
AOL9d.png

пеер јако си го напраил ова абе знаеш да рендерираш ем а? :D ме мрзи да го учам тоа ауфф,а многу е корисно
се извинувам за офф-топ .

Има да се направам штафета,иако не пијам алкохол.А ќе си заплакам од радост,тоа обавезно.За вакви работи сум голем емотивец.
Море и гол ќе шетам низ град само да тепаме.

Не се направив штафета,но пиев пиво.А познато е дека јас не пијам алкохол.Си заплакав и тоа како.А низ град гол не шетав,зошто не ме оставаше поубавата половина.

Лексилиум не си купив, испадна дека имало дома, а во врска со тоа што го ветив на Фејсбук (украдено од Џену) ваљда ќе го исполнам.
Турските серии на Сител ќе имаат гледач плус:):place:

На Плоштад...
Незаборавна атмосфера...
Илјадници луѓе...
Спектакуларен огномет...
Многу пиво...
Едноставно, ми се исполни душата...

Снимки снимени од мојот shitty мобилен за време на прославата (Не е нешто нај нај али сепак секој може да ја почуствува прекрасната атмосфера):

САМО СОНЦЕТО Е ПОСТАРО ОД МАКЕДОНИЈА!

Ке го гледам натпреварот на плоштад и ако е таму една типка одма одам и залапување ни а ни б.....и после ке се начукам па може да и го начукам :)
и? шо напраи? ветеното е исполнето или?

Еве јас само со знамето околу мене и ништо друго (добро, може и тангица :pipi:), кај сакате ќе прошетам, кај и да е, само да тепаме :icon_lol:
:cool: ти мора да го одржиш ветувањето... СИ ВЕТИЛА ПРЕД ЦЕЛА КАЈГАНА СИТЕ ТЕБЕ ТЕ ЧЕКААТ!
Така нешто. Цела недела ќе гледам и мали невести и лисја што паѓаат и ако треба на лист ќе ги прераскажам сите епизоди, само да победиме, значи мртва сериозна сум, ако треба и ќе ги скенирам листовите за доказ :cuc:

А дека нема да си ги задржам солзите, тоа е јасно :)
чекаме скенирани листови... ДОКАЗ
Ако вечерва победи Македонија, ќе направам нешто што не сум го направила до сега- ќе се опијанам:pipi:
николинке се начука ли ти? :) Шо пиеше пиво вино ракија ?

Ако влеземе во полуфинале нема да се начукам.

Капка алкохол не ставив, цела вечер на Кока-Кола бев што беше исклучително тешко со оглед на атмосферата. Ама за утре нема да го дадам тоа ветување, оти е Шпанија, оти влагаме у финале и оти е петок. Ако го освоиме првенството, ќе направам нешто што никогаш ни у лудило не сум сакал-ќе ја акнам машинката нуларица т.е. ќе се шишам ќељав.

Еве отчет да дадам :icon_lol:
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде :vozbud:

А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент :icon_lol:

Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде :vozbud:

Многу јак cyber sex моменат откри со описов. Me like you!

pics/video or didn't happen :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom