Ако денес победи Македонија...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
pics/video or didn't happen :icon_lol:
Еве отчет да дадам :icon_lol:
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде :vozbud:

А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент :icon_lol:
Иначе, не дека нема докази, ама не ги ставам тука брат :icon_lol:
Може ако зееме злато :vozbud:

Иначе, не дека нема докази, ама не ги ставам тука брат :icon_lol:
Може ако зееме злато :vozbud:

госпоТ да ни го поживејт ацит шо ни дал приватни пораки, па така можеш да не просветлиш :) Ако се сака, се се може! :)

и? шо напраи? ветеното е исполнето или?

:cool: ти мора да го одржиш ветувањето... СИ ВЕТИЛА ПРЕД ЦЕЛА КАЈГАНА СИТЕ ТЕБЕ ТЕ ЧЕКААТ!

чекаме скенирани листови... ДОКАЗ

николинке се начука ли ти? :) Шо пиеше пиво вино ракија ?

Човек од збор сум јас, заклучно со среда ќе има докази :)

Имаше еден пијаница кај фонтаната на плоштац почна да прска со прскалките (го стави палецот од тоа кај што искача вода) и пола народ утоп ги напраи .. Па идеше кај цуци да бара бакнеж :pos::pos:

Темата е преименувана од „вечер“ во „денес“ затоа што следниот натпревар се игра во 16:30! :)

Ајде момци и девојки, што ќе направите ако Македонија се избори за финале? :vozbud:

Страв ми е да не умрам од радост .
Ако не умрам , незнам стварно што ќе правам

Вчера од кај мене од 9ти спрат фрлив две празни магнум и едно до пола со пиво и маицата

Темата е преименувана од „вечер“ во „денес“ затоа што следниот натпревар се игра во 16:30! :)

Ајде момци и девојки, што ќе направите ако Македонија се избори за финале? :vozbud:

...Утре. :)

Доказ дека си го исполнувам ветеното :) (пардон за ракописот)

8xofo8.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom