Дали носите “Converse All Star“ патики и што мислите за нив?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување
Има едно минимум 3 теми за ова.
Иначе не носам, али ми се свиѓаат на изглед :)
Јбг, скапи се.

не носам, кремски се конверсите
си носам обични од пазарче старки

Носаммм и пред некој ден пријатно ме изненадија кога им ги видов мартинките на излог:love::pipi:

1. Имам носено, поседував тегет старки и ги носев околу година дена, и на концерт ги искинав.

2. Мислам дека не пости старосна граница, зошто имам видено да ги носат мали деца од по 2 години па и стари луѓе на 60 години.

3. Алтенативен/инди рок

4. Тамблр, Фејсбук

5. Мислам дека не вредат за парите. Иако се прекрасни и класика патика, сепак цената од околу 3000 денари не оправдува платнена патика.

6. култни и урбани.

7. женско.

1. ги користам иам 3 пара секој ден ги носам

2. не верувам дека има старосна граница многу луѓе ги носат, иначе ја иам 18

3. панк рок

4. фб

5. малце се скапички али многу ми се уникатни и убави

6. ХЦ и уникатни

7. машко

1,2,3,4,5,6,7
Немам носено а не ни планирам да си ги заменам најкот и адидасот со овие заради тоа што мислам дека се тапа и не прилегаат на линост ко мене :)

pojaka patika sum nemal do sega dusata mu ja izvadiv steta sto vo orka ne gi prodavaat povejke
--- надополнето: Sep 8, 2011 8:52 PM ---
Носаммм и пред некој ден пријатно ме изненадија кога им ги видов мартинките на излог:love::pipi:
so ima martinki ne zaebav odma idam da kupam :D

Гледам дека темава ја споил некој/ја , иако суштински се разликуваа целите на двете теми.

Таа што јас ја отворив беше за сегментирање на корисниците на Converse All Star , .т.е создавање на ПРОФИЛ на типичен корисник на овие патики...
Али то е то...

Еве го воведниот пост на таа тема , која добро почна а сега се испомеша со некоја претходна каде воведот не одговара на целта на темата !

Многу носам старки и ги имам у сите бои...љиљакови,зелени,жолти,црвени,плави,црни,бели...и кожни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom