Counter-Strike: Global Offensive

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да има нешто да правиме трејд? Барам P90 или AWP :)

Inventory

And I'm just sitting here with my P250 Facets.. :icon_mrgr:
А сега ни тоа го немам.. собрав нешо парички за да отворам еден winter eSports case, и добив nova xD
/sad days

Пред некој ден ја купив на Стим за 5евриќи... малку ми е непрегледна, ама додека да ја навикнам изгледа.. една работа ме буни , како оди тоа со Inventory гледам имам 1 пушка.. ќе влезам во игра си имам да си бирам нормално од се.. нешто се купуваат појаки оружја? или што е финтата? гледам Корун бара трампа да прави? може малку појаснување?

Пред некој ден ја купив на Стим за 5евриќи... малку ми е непрегледна, ама додека да ја навикнам изгледа.. една работа ме буни , како оди тоа со Inventory гледам имам 1 пушка.. ќе влезам во игра си имам да си бирам нормално од се.. нешто се купуваат појаки оружја? или што е финтата? гледам Корун бара трампа да прави? може малку појаснување?

Не постојат „појаки“ оружја, ова е кантер, едни се оружјата, демиџот е тој :)
Тоа се само skin-ови. Иначе за да го користиш, од инвентори треба да кликнеш и да му речеш таму replace или како и да беше..
p.s. незнам за другите, ама мене ми е некако подобро кога играм на помала резолуција, (незз зошто :icon_mrgr:)
мониторот ми е 1920x1080, ама играм на 1280x720. :)

Не се купуваат оружја туку скинови ,ако играш на официјални сервери ,дм ,компетитве,арм рејс ... на крај на секоја партија некој среќник добива дроп ,кутија или скин и тие ти се појавуваат во инвентори и моеш да ги користиш ,да ги шитнеш или да ги трејдаш

Кој сака нека ме адне да пукаме заедно пошо неможам ранк да кренам од тапајла тимови ,пуно со руси и пољаци ... steam : gunner_mkd

Играва вредеше за парите коа беше попустот, помалце од 200 денари што порано ги дававме за игра од некој локален нелегален дилер на игри...
Коа ќе слушнам коментар од типот: НЕ ДАВАМ ПАРИ ЗА ИГРИ ми се сере. Коа немаше интернет во секој дом демек не давале пари луѓево за игри.
До 20 евриќи би дал за игра, повеќе то је веч филозофско питање.

Е сеа да се вратиме на темата, топ си е кантерот, скинови ова она, беџови... не е ко класичната 1.6.
Само уште да не се плаќаа community maps...

Играва вредеше за парите коа беше попустот, помалце од 200 денари што порано ги дававме за игра од некој локален нелегален дилер на игри...
Коа ќе слушнам коментар од типот: НЕ ДАВАМ ПАРИ ЗА ИГРИ ми се сере. Коа немаше интернет во секој дом демек не давале пари луѓево за игри.
До 20 евриќи би дал за игра, повеќе то је веч филозофско питање.

Е сеа да се вратиме на темата, топ си е кантерот, скинови ова она, беџови... не е ко класичната 1.6.
Само уште да не се плаќаа community maps...

Не се толку добри Community мапите, а и да ти се играат, 95% имаш некој што има BRAVO па може да играте на тие мапи. Или трејдај се со некој, дај му скин или карти за BRAVO. Јас мојата ја земав на попуст, 0.5 евра беше, нешто така.

Не се толку добри Community мапите, а и да ти се играат, 95% имаш некој што има BRAVO па може да играте на тие мапи. Или трејдај се со некој, дај му скин или карти за BRAVO. Јас мојата ја земав на попуст, 0.5 евра беше, нешто така.
Што е со бравово, поише ајтеми дропа и некои мапи отклучува? 0.75 еура е моментално

Играва е ебење, деновиве се истурив од играње!
5 другари заедно на Competitive mode ftw :D

Се игра играва многу? За да знам дали да ја купам. Ме интересира исто дали има читер и такви глупости, или се си е најнормално ко Dota 2 да играм?

Се игра играва многу? За да знам дали да ја купам. Ме интересира исто дали има читер и такви глупости, или се си е најнормално ко Dota 2 да играм?

Events (Past-Upcoming)

DH Summer

1903223_737332866277496_1519805871_n.jpg

...не може да нема читери. ама нема да кажам ништо во врска со тоа, затоа што не играм competitive, некој друг ако знае слободно :)
позз:icon_mrgr:

Поради заминување во странство (:D):

Шиткам кантер, поволно. Моментално е 10.99 €

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom