And I'm just sitting here with my P250 Facets..

А сега ни тоа го немам.. собрав нешо парички за да отворам еден winter eSports case, и добив nova xD
/sad days
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некој ден ја купив на Стим за 5евриќи... малку ми е непрегледна, ама додека да ја навикнам изгледа.. една работа ме буни , како оди тоа со Inventory гледам имам 1 пушка.. ќе влезам во игра си имам да си бирам нормално од се.. нешто се купуваат појаки оружја? или што е финтата? гледам Корун бара трампа да прави? може малку појаснување?
Пред некој ден ја купив на Стим за 5евриќи... малку ми е непрегледна, ама додека да ја навикнам изгледа.. една работа ме буни , како оди тоа со Inventory гледам имам 1 пушка.. ќе влезам во игра си имам да си бирам нормално од се.. нешто се купуваат појаки оружја? или што е финтата? гледам Корун бара трампа да прави? може малку појаснување?
Играва вредеше за парите коа беше попустот, помалце од 200 денари што порано ги дававме за игра од некој локален нелегален дилер на игри...
Коа ќе слушнам коментар од типот: НЕ ДАВАМ ПАРИ ЗА ИГРИ ми се сере. Коа немаше интернет во секој дом демек не давале пари луѓево за игри.
До 20 евриќи би дал за игра, повеќе то је веч филозофско питање.
Е сеа да се вратиме на темата, топ си е кантерот, скинови ова она, беџови... не е ко класичната 1.6.
Само уште да не се плаќаа community maps...
Што е со бравово, поише ајтеми дропа и некои мапи отклучува? 0.75 еура е моменталноНе се толку добри Community мапите, а и да ти се играат, 95% имаш некој што има BRAVO па може да играте на тие мапи. Или трејдај се со некој, дај му скин или карти за BRAVO. Јас мојата ја земав на попуст, 0.5 евра беше, нешто така.
Што е со бравово, поише ајтеми дропа и некои мапи отклучува? 0.75 еура е моментално
Се игра играва многу? За да знам дали да ја купам. Ме интересира исто дали има читер и такви глупости, или се си е најнормално ко Dota 2 да играм?
за колку ја даваш?Поради заминување во странствоD):
Шиткам кантер, поволно. Моментално е 10.99 €