Вратари

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Со мене секогаш се однесувале добро, неколку пати и преку ред ме имаат пуштено.:)

Не сум слушнала досега вратари да направат проблем на девојки. Иако не би рекла дека „без причина“ знаат да исшамараат некој копиљ, значи мора да се има повод.

Не знам како некој би можел да се натега да влезе кога еднаш е одбиен. Сврти глава и терај на друго место, нема само една дискотека во која можеш да фрлиш пари.

И многу ми е глупо што некои од вас ги ословуваат вратарите како „гомна“. Не ви текнало дека и тоа се луѓе што се мачат да заработат за леб?
Toa sto si devojce mnogu pomaga...jas ni edna rabota ne ja omalovazuvam no ovie nemaat vrska so vratari,pa edna Bugarija ima kulturni vratari site obleceni vo kostimi so komunikacija megu niv,a ne ovoj ovde vo trenerki mi vika nesoodvetno sum bil oblecen,sum nemal gel i razni drugi sra*ja

Abe toj od koloseum misli deka me znae i non stop me pusta.Navodno sum mu pravel lani problemi.Me ima pomesano so nekoj drug ali ne mi smeta mene:)

Еве една случка од Колосеум од Ван Бурен. Еден типац изеде опасен ќотек на подиум и едно другарче му го вади јазикот да не го голтне и додека му го држи јазикот заедно со вратариве одат накај врата за да го изнесат. Овој кретенов на врата му вика на другарчево ако излезеш сега како ќе влезеш после?!?!?

Што повеќе да се каже... ќе им умре човек на сред журка (замисли кој резил би било тоа за дискотеката), го спасуваш па и џукелата на врата уште ти се курчи!

имав проблеми со еден вратар..... му идам јас да влезам а он културно ме исфрла - девојче нема место...
а јас баш мала, ситна сум , не знам зошто...
и се ке беше ок, додека не почна типот да пушта некој си глупи богати сељаци и пички што ја прават демек шемата

епа ми скурчи мене му се развикав, му се испонашав таму, дури и рака зема да ми крева.....

фино си отидов од таму и не се вратив додека не го сменија сељаков и ставија некој покултурен...........

........и искрено не е само еден....
сите се такви како по мостра.......без култура и без манири
......нека земат да и прават тестови по психологиј... мош ке и помогне тоа..........:vozbud:

Исто нормално е ако отидеш со суканица, раперски панталони до земја, капуљача на глава дека во дајмонд нема да те пуштат. Затоа што такви луѓе не идат во дајмонд. Ако се облечеш пристојно ќе си влезеш. Така?
Да нема да те пуштат, ама порано и со маскирни панталони не пуштаа па еве модерно беше пред некое време...ДимитарЦ каде пишува што треба да се носи...има знаеш „неупатени„ луѓе:) луѓе со тој стил а можеби баш тие треба нешто да направат во тој ДАЈМОНД...и што вратарот нема да ги пушти зашто имале суканици? Ајде те молам муабетиве се за на бензинска

Не сум имал проблеми со вратари , сегде каде сум сакал сум влагал , може и преку ред и преку познанство , почит и сл.
Факт е дека кај нас се сиротињи вратарите али ние ништо не можеме да смениме тука:toe:

Мислам дека вратарите не прават некои си големи проблеми, посебно не на девојки.
А за машките, кога и да направиле проблем со нив, за тоа сигурно имало причина, било да е тепачка, пијанчење и сл. Зар онака од чиста мира вратарите би почнале раправија со некој тип? Па на нив тоа им е работа, зошто би си правеле проблеми безвезе?:nenene:

Vo Berovo ima edna diskoteka se vika La Mirage. Ne pustaat pod 18 a nie vleguvame od zadna strana prez wc . Zamislete da ne fatat ke bide interesno. lol

ne koa se nekoi poiskusni vratari se e ok a tie sto se novi mladi nedokazani se pravat zverovi(do dusa se)i se dokazuvaat kolku se oni mokjni gi raslapam site :D

Jas iskreno ne odam po diskoteki dek sekade niz Ohridov pustet turbo folk ili mnogu poretko elektronska. I zato ne sum imal problemi dosega so vratarive. A ako ne sum kriv, a nekoj mi zgresit, to znacit deka mnogu se zaebal koj sakat neka e

Абе сеа кој како си ја наредил...вас тоа не ви одговара пошто и вие можда сте од тие што ги враќаат на врата, али мене ми одговара. Де ај кажи ми тебе убаво ти е кога ќе излезиш и гледаш 12 годишни како ти се маткаат низ нозе? Сеа малку сурово е, и ве сфаќам, потполно се согласувам со вас, али јебига тоа ти е живот, пак ќе речам, кој како си ја наредил. Малку е хипокритички од моја страна али јебига. А мене не ме пуштаат пошто имам познати него пошто иам репутација. А и женски ретко враќаат, ако се истегаш у нешто се качиш на штикла покажиш малку кожа (како што и се облекуваат женските за време на испаѓање) ретко кој ќе те врати. Повеќе машки враќаат - да нема толку многу конкуренција дее.

леле бејбе па ти се испува до тука те слушнав.хахаха имаш репутација а? е како ја стекна бре жити се ај пофали ни се глеам тоа не ти е слаба страна...

Мислам дека вратарите не прават некои си големи проблеми, посебно не на девојки.
А за машките, кога и да направиле проблем со нив, за тоа сигурно имало причина, било да е тепачка, пијанчење и сл. Зар онака од чиста мира вратарите би почнале раправија со некој тип? Па на нив тоа им е работа, зошто би си правеле проблеми безвезе?:nenene:

еве, прва рака, другар мој:: влага и вратарот му вика имаш лична к. и овој мн јасно 20 години има му ја дава и овој вратар со кикиритка мозок му се врти и му вика: па не е се до личната карта. (демек не си добро облечен ти момче за да влезеш тука) хахаха се искинав од смеење коа ми кажа. од коа станаа модни критичари тоа идиотине незнам, а уствари неможам да сватам која е модата кај нас, и највеќе шо неможам да сватам кој ја внесе таа мода кај нас: ти? јас? вратарот? менаџерот? гтц?
знам, знам ми текна : ШУТКА истите работи шо ги има у шутка ги има у гтц купени за 1000 денари а тебе ти ги продале за 10000.(без навреда општо зборам) ееееее тоа ни е модата. а глеам и тој шо се облака у скапи продавници у гтц ке рече: види го , ко циган е облечен.патос хахаха

ne koa se nekoi poiskusni vratari se e ok a tie sto se novi mladi nedokazani se pravat zverovi(do dusa se)i se dokazuvaat kolku se oni mokjni gi raslapam site :D
Па тоа го прават за да не им биде досадно на работа :)
Ми текнува на времето коа беа журките у Белви. Информации за журките се делеа само од човек на човек, преку телефон,мејл, mIRC...
Одеа строго одбрана група луѓе и сеа чекам јас на ред за да влезам, и доаѓам пред врата со коса долга, со брада исто така долга, и вратарот ми вика, имаш лична карта?
И јас вадам л.к. и му покажувам, и тој гледа дека сум од Миладиновци, и почнува да ми врти муабет нешто у врска со селото мое, ама за среќа типот што продаваше карти од внатре му викна да пушти нови луѓе внатре и се откачив од давежот.
А сум бил и враќан, еднаш во Кочани имаше еден кафиќ у кој решија да тераат скопски принцип на врата, и увек им беше почно внатре иако одбиваа цел куп машки да влезат внатре. Всушност односот жени: мажи беше 3:1 и гледаа внатре да пуштат мажи што имаат и што трошат при искачање.

ДО ВРАТАРИТЕ!!! Научете бон-тон па после меѓу луѓе, вака само у золошка (у кафез) да плашите мали деца:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom