xochipilli
Војвода
- Член од
- 29 јули 2006
- Мислења
- 426
- Поени од реакции
- 116
Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо
И да го гледам и да не го гледам Керол пак не дава голови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо
И да го гледам и да не го гледам Керол пак не дава голови.
И да гледаш и да не го гледаш, Сонцево пак ќе изгрејт сабајле. Така да, ме заболе што мислите за Керол.
Има еден познат бисер: Надежта последна умиране знаев дека сити не смеат да не победат против тим што не е од топ6 нагости . одма ја губи титулата според вас. ќе се поколопат сите коцки и идемеее : GGMU , BIL19VE , GLORY BOBBY CHARLTON , UNITED WE STAND и најдоброто HATERS GONNA HATEp.s хари потер со стапчето ќе сврши рабата , маѓесничар е , не е заебанција. ќе ги повреди цели тимови на тотенхем , челзи, арсенал и сити ден пред да гостува таму манчестер и прво место.
Не ги потценувам воопшто, само им се исмевам на идејата со брзи пари до брза титула, нешто што е слабо веројатно изводливо. Но им должев ваков пост на оние кои се курчеа и го отпишаа јунајтед предвреме, очигледно или од инат/комплекс, или па не пратат премиер. Ако се работи за второто тогаш им простувамЧекај, долга е сезоната.Никогаш не потценувај/отпишувај тим што го декласира Манчестер Јунајтед 1-6 среде Трафорд.
Кажано е веќе. Сега ќе плаче, зошто не може да го врати сејвот од пред утакмицава, да ја преигра пакСе манчини ќе каже дека немал доволно играчи и му требаат нови![]()
не знаев дека сити не смеат да не победат против тим што не е од топ6 нагости . одма ја губи титулата според вас. ќе се поколопат сите коцки и идемеее : GGMU , BIL19VE , GLORY BOBBY CHARLTON , UNITED WE STAND и најдоброто HATERS GONNA HATEp.s хари потер со стапчето ќе сврши рабата , маѓесничар е , не е заебанција. ќе ги повреди цели тимови на тотенхем , челзи, арсенал и сити ден пред да гостува таму манчестер и прво место.
Кога ќе научат да не шутираат во голманот - ќе бидиме шампиони!!!Па добро бе дали има помалерозна екипа од Ливерпул..па толку шанси нема никој изнапромашено!
Сити во гости има 5-3-1.Па со толку потрошени милиони, не смеат. Мурињо кога потроши во Челзи толку не памтам да играше бледо на гости. (под бледо тука мислам да не дадеш гол на гости и плус 3 меча уназад што се на гости да се мачиш)