Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
6то сетило....незнам зажто ептен тапа ми беше коа умираше Брус Вилис
Ееееееееј стварно колку тапа се осеќав тогаш, мислам дека зажалив шо го гледав филмот. Имаше уште една знам онака шо стварно беше за тажење ама да ме убиеш сега не ми текнува од кој филм е:nesum:

во титаник кога умре леонардо ди каприо...

Во Смолвил кога Кларк и Лана не можеа да бидат повеќе заедно.

Перниците жива вода ги напрајв....

Максимус ќе го најде мирот ма крајот:

Оној со далинското , The click мислам се викаше, има тажни сцени, исто и перл харбор, а walk to remember, и титаник.. Другите мање више :)

Во Господар на Прстените, во 3-от дел, кога Фродо мора да бега таму со другите, не ми текнува каде. Не дека којзнае е колку тажно, ама после долго гледање на филмот, заедно со другите беа среќни кога се вратија во Шаер и после тоа, се натажив/.:(

Исто и во Гладијатор, на крајот. И во Притаено Зло, кога Немесис ќе умре, за да ја спаси, не ми текнува како се викаше, Мила Јовович што ја глуми.

If Only ...кога умира женското и после на крајот последната сцена кога машкото умира за да го спаси женското...не памтам имиња :P

Papa don't go, I' ll say anything!

Убедливо најтажна сцена.
Филмов сум го гледала пред неколку години и кога го прочитав насловот на темата веднаш ми падна на памет сценава.

Најтажна сцена не ми е од филм туку од серија и тоа од Brtiania High втората епизода . Мора да ја видите за да ја разберете.

Преставува разговор меѓу татко и син.

Шесто сетило ... колку само тажен , језив и тотално неочекуван крај.

Покрај повеќето историски филмови со тажен крај, би го издвоил A walk to remember со посебно тажниот дел од филмот кога синот и таткото конечно ќе се соединат повторно.

Oнака, нешто што не го сретнав на темава досега. А ми остајло впечаток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom