Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе медитирам сега после ќе ги расправам педерите на темава.
Види како е додадено и посвојување тука страшна работа, инаку имам пријателка на фејсбук има дете вонбрачно не се знае кој е татко од што имаше малку партнери, девојчето има 7 години и оваа ја слика во пози многу несоодветни за таа возраст. Замислете го тоа со педерите и лезбејките како родители.
Замислете го тоа со педерите и лезбејките како родители.
Знаете како викаат крушата под круша паѓа, и нема врска тоа со генетика или судбина, се е е научен модел на однесување.
Под итно двајцана давајгазови да се затворат во затвор, исто како и родителите кои го напуштаат детето .Грозно
Еве јас ке ги средам на мој начин машкиОдма да им пратиме SWAT тим, м? Шо викаш?
Еве јас ке ги средам на мој начин машки
Знаат тие двајцата давајгазови кои се колнеа дека сакаат девојчиња во 4 часот наутро и плачеа ахахха[DOUBLEPOST=1408433897][/DOUBLEPOST]Dude, do you even know what машки means? Plz
Убаво кажа "болести "Најнормална појава според мене. Луѓе, се сакаат и уште посвојуваат детенце. Наместо да се фокусираме на вистинските проблеми во општествово (војни, болести..), ние уште ќе мразиме "педери"... Свашта