- Член од
- 31 јули 2014
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 314
Да да што се чудиш репертоарот е долг лезбеј,давај гз,двоцевка и итн да не набројувам ајт не замарај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да што се чудиш репертоарот е долг лезбеј,давај гз,двоцевка и итн да не набројувам ајт не замарај
то се педери од имиџ, као нешо тренд е да си педер и почнува и тој да се феминизира, слуша Бибер, се депилира, најдобар другар му е женско, почнува да зборува за мода..... али не се ебе в газ. Ако уше и неќе да го испуши - избриши го од дневнико то е фалшив педер.Што е со хомосексуалците што не даваат гз, нити сакаат анален секс? Као 2% понормални се сметаат или? Онака да знам да си запишам у дневникот вечер, дека некој ме (пардон на израз) ебе 2% повеќе ако абстинирам од анални задоволства.
то се педери од имиџ, као нешо тренд е да си педер и почнува и тој да се феминизира, слуша Бибер, се депилира, најдобар другар му е женско, почнува да зборува за мода..... али не се ебе в газ. Ако уше и неќе да го испуши - избриши го од дневнико то е фалшив педер.
не мислев на тебе, тебе те почитувам и признавам како оригинал педер, зборам за овие, шо ја менуваат верата, па сега е сега не е.Не реков дека и орал е out.
Skorpi, jas sum peder i za tebe.![]()
Хахахахха така е Менсоне...то се педери од имиџ, као нешо тренд е да си педер и почнува и тој да се феминизира, слуша Бибер, се депилира, најдобар другар му е женско, почнува да зборува за мода..... али не се ебе в газ. Ако уше и неќе да го испуши - избриши го од дневнико то е фалшив педер.
А дали педерите се хомоофобични према тие студии?студиите покажуваат дека хомофобичните “стрејт“ мажи имаат летентни хомосексуални нагони, за разлика од нехомофобичните стрејт мажи
http://www.livescience.com/19563-homophobia-hidden-homosexuals.html![]()
Педерите стрејт ли се?А дали педерите се хомоофобични према тие студии?
пошто, нели имаат хомосексуални нагони.
гледаш ли каква непаметност си напишалаПедерите стрејт ли се?
гледаш ли каква непаметност си напишала
хомофоби се со хомосексуални нагони
а педерите дали се со хомосексуални нагони?
спрема тебе хомофоб и хомосексуалец се со иста секуална орјентација !!??
батали тие квази научни студии кои ги измислуваат редакции на неозбилни часописи, прочитај малце а медицински, социјални па и полициски статистики кои велат дека гејојте страдаат неколку пати повеќе од психички болести и пореметувања од колку нормалната популација, дека мноогу повеќе се самоубиваат, злоупотребуваат алкохол и дрога во заедниците, многу почесто е присутно семејно насилство, страдаат во поголем број од физички и органски болести, заедниците им се краткотрајни и во тек на пократкотраен живот (во просек од нормалната популација) имаат од стотина до иљада партнери.
A за шо ти беше студијата дека хомофобите се со хомосексуални нагони?Не ми требаат мене студии за да оформам мислење за една заедница.