Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чекајте сега, напаѓате хетеросексуалци за да браните хомосексуалци. и кај едниве и кај другиве има девијации. хомосексуалноста не е пореметување, туку состојба, вкус, начин на живеење, одредена филизофија на една единка. тоа е, нема промена, ако е педер/лезбејка не можеш ништо да направиш освен да си неутрален или да го прифатиш. уште еднаш, не ги правете хетеро-луѓето ненормални. мислам да ненормални сме, но не поради што сме хетеро.![]()
пички не те интересираат?Мој допринос на темата
![]()
I don’t wanna hide anymore.
Јас не сум уметник, но сакам да се занимавам со креативни нешта...И многу ми се сфиѓаат скулптурите на Beth Cavener Stichter ...
![]()
http://www.emptykingdom.com/featured/to-humanize-the-beast/
а ти...во нормални се класифицираш?пички не те интересираат?
Да клаеше нешо такво и за нас нормалните...
Ептема ти...во нормални се класифицираш?![]()
сељаци!!!! Не, тоа е само мал збор за тоа што сте испаднале вие!НА работа кога видовме двајца како се лапаа ноќе во 4 саат сабајле ги згазивме од тепање ,плачеа како девојчиња мислам дека од тогаш станаа хетеро се колнеа дека сакаат девојки
да мислам дека ти двајцата беа сељацисељаци!!!!
и јас им викам сељаци како може да се лапате , не они девојки сакале ,а гледам дека ме лажат сељачиштасељаци!!!! Не, тоа е само мал збор за тоа што сте испаднале вие!
Мислев и да ти вратам, ама неам намера да паѓам на твое ниво. Ти посакувам близнаци како тие што си ги тепал вчера :*сељаци!!!! Не, тоа е само мал збор за тоа што сте испаднале вие!
И тебе исто така четворка машки дома да то доаѓаат со раскинат анус и со херепс на устата од што примале знаеш што и кадеМислев и да ти вратам, ама неам намера да паѓам на твое ниво. Ти посакувам близнаци како тие што си ги тепал вчера :*
НА работа кога видовме двајца како се лапаа ноќе во 4 саат сабајле ги згазивме од тепање ,плачеа како девојчиња мислам дека од тогаш станаа хетеро се колнеа дека сакаат девојки
нема Играчка со Црни така да си знаеш,незнам зашто се лутиш барем почнаа девојки да сакаат ги вративме на правиот патСе надевам дека истото ќе ти се случи додека се лапаш со девојка ти. Гомнар еден умоболен!
пички не те интересираат?
Да клаеше нешо такво и за нас нормалните...
НА работа кога видовме двајца како се лапаа ноќе во 4 саат сабајле ги згазивме од тепање ,плачеа како девојчиња мислам дека од тогаш станаа хетеро се колнеа дека сакаат девојки