Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Не е баш нормално 21 век на вакви теми да се дискутира ...но тоа е тоа.
Кај нас било какви закони да се донесат мислам дека секогаш ќе биде слична состојбата за ЛГБТ граѓаните...таков е менталитетот.
Нема ништо лошо ако двајца возрасни мажи се лапале...луѓето што се сакаат се лапаат. И многу ми е чудно оти никогаш никој не ме натепал мене, а и ја се лапам на јавни места...веројатно е поради мојата авангардна појава, па луѓето тешко решаваат да ми дигнат рака...

У секој случај заслужуваш пофалба, Лет3 обавезно да те почасти со една чоколада од тие неговите .

Имаш повеќе постови на темава напишано од сите хомосексуалци заедно. За која нормалност се залета бре?

..... И на сите што не ти го виделе им тврдиш дека имаш 23 cm. Друго, ноќе или сабајле? Не знаеш ни да се изразиш како што треба, не треба да ме чуди што вакви басни брбљаш овде.

Знаеш што е полошо? На некоја случајност ова да е вистина. Ќе тепал педери фраерот :D. И со тоа као процент више на машкост добиваш? Каде ви се тестисите кога шиптариве ви ги драпаат женските, некогаш пред нос? Ве нема нигде тогаш.

Јаките мажи :rolleyes:. Не им е лесно на жениве со вас, не им е ...
Сега ако не знаеш што е 4 сабајле тоа не е моја работа,за шипоњите си знаат они со кого да немаат работа

Имаш повеќе постови на темава напишано од сите хомосексуалци заедно. За која нормалност се залета бре?

тоа значи дека сум пописмен, поречит, поажурен од сите хомиќи во Македонија

НА работа кога видовме двајца како се лапаа ноќе во 4 саат сабајле ги згазивме од тепање ,плачеа како девојчиња мислам дека од тогаш станаа хетеро се колнеа дека сакаат девојки

Замисли тебе да те видат педери како се лапаш со девојка, па да ти го начукаат, може и ти ќе се преобратиш! Ропак!

Последно уредено:
Исто така имам приметено дека хомосексуалците го сакаат скопје зашто е голем град и тамо не ги замараат воопшто, напротив во скопје модерно е да имаш некој геј у друштво. Така да тамо најповеќе ке се шири сидата. Зашто на радио кажаа 90% се мажи 10% жени заразени од хив.
Да се тепа, малтретира или навредува некој зашто е хомосексуалец е глупа работа, тоа само глупак може да го направи.

Сега ако не знаеш што е 4 сабајле тоа не е моја работа,за шипоњите си знаат они со кого да немаат работа

Не, не е твоја работа ти да одлучуваш кој-што/каде/кога/како да прави, е тоа не е твоја работа. А јас добро знам што е 4 сабајле, еве во 4 сабајле и ти постирам реплика (и нема да додадам ноќе после истиот тој збор заради граматичка несигурност).

За шипоњите гледам дека знаат со кого си имаат работа, затоа ја влечат државава со два прста у нос. Ако нешто мразам повеќе од нив се квази-мажјаци ко тебе кои каде треба да покажат сила, не покажуваат, туку мускули мерат со некој кој не ни има намера да врати во најголем број случаи (тие се најлесни за лечење фрустрации), да те видам ти како со поголема група ќе се справиш, бескичмењаку.

тоа значи дека сум пописмен, поречит, поажурен од сите хомиќи во Македонија

Или си само спам-машина. Occam's razor дава или тоа или имаш плакар за отварање.

Не, не е твоја работа ти да одлучуваш кој-што/каде/кога/како да прави, е тоа не е твоја работа. А јас добро знам што е 4 сабајле, еве во 4 сабајле и ти постирам реплика (и нема да додадам ноќе после истиот тој збор заради граматичка несигурност).

За шипоњите гледам дека знаат со кого си имаат работа, затоа ја влечат државава со два прста у нос. Ако нешто мразам повеќе од нив се квази-мажјаци ко тебе кои каде треба да покажат сила, не покажуваат, туку мускули мерат со некој кој не ни има намера да врати во најголем број случаи (тие се најлесни за лечење фрустрации), да те видам ти како со поголема група ќе се справиш, бескичмењаку.

Или си само спам-машина. Occam's razor дава или тоа или имаш плакар за отварање.
Уште поубаво поголема група еден од нив ке го јаде и после сите ке го жалат бескичмењаку хухуух[DOUBLEPOST=1407480306][/DOUBLEPOST]
Замисли тебе да те видат педери како се лапаш со девојка, па да ти го начукаат, може и ти ќе се преобратиш! Ропак!
Лош филм си гледала :tapp:

Уште поубаво поголема група еден од нив ке го јаде и после сите ке го жалат бескичмењаку хухуух[

Пак на педери мислиш. Зборев поголема група Албанци тебе да те начекаат и начукаат. Извади ги педерите од глава жити се, не ти се добри по здравјето очигледно. Забегуеш.

Пак на педери мислиш. Зборев поголема група Албанци тебе да те начекаат и начукаат. Извади ги педерите од глава жити се, не ти се добри по здравјето очигледно. Забегуеш.
Да да на ш1птарите мислам ,хаххахха не ми се добри по здравјето, на педерите не им е добро по здравјето од мене ,не забегувам они се забегани докажано е клинички

Не е баш нормално 21 век на вакви теми да се дискутира ...но тоа е тоа.
Кај нас било какви закони да се донесат мислам дека секогаш ќе биде слична состојбата за ЛГБТ граѓаните...таков е менталитетот.
Нема ништо лошо ако двајца возрасни мажи се лапале...луѓето што се сакаат се лапаат. И многу ми е чудно оти никогаш никој не ме натепал мене, а и ја се лапам на јавни места...веројатно е поради мојата авангардна појава, па луѓето тешко решаваат да ми дигнат рака...

У секој случај заслужуваш пофалба, Лет3 обавезно да те почасти со една чоколада од тие неговите .

Sodoma i Gomorahttp://en.wikipedia.org/wiki/Sodom_and_Gomorrah ni togas ni sega neprifatlivo..od vas zakluciv deka ste pripadnik na ista populacija zosto ne otvorite tema za venericno prenoslivite bolesti i psihozi koj se javuvaat kako rezultat od toj tip seksualna orentiranost kaj nas vo Makedonija pa a na toj nacin da gi opomenete-predupredite mnogu pomladite od vas da ne pominuvaat po istiot pat?
Ako veke lgbt se trudite da se prifatat kako normalna seksualna pripadnost vo sto e togas razlikata vo istiot toj kos da ne gi stavime lugeto koj se zaljubuvaat i delat neznost so zivotni(konji,magarinja,kozi,ovci.kucinja..) ?
Ova e forum i normalno e da ne se soglasuvame neli?!:)

sto e togas razlikata vo istiot toj kos da ne gi stavime lugeto koj se zaljubuvaat i delat neznost so zivotni(konji,magarinja,kozi,ovci.kucinja..) ?

За врска треба да има согласност и од двете страни, нели?

А ти од кај знаеш дека козата не дава премолчена согласност #Nomeansno :icon_lol:.

Зборуваш со кози? Hmmmm, не ме чуди и друго да правиш со нив :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom