Summer Scream Festival 31.07.2011 @ Плажа Парк Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата StormRage
  • Време на започнување Време на започнување
Трибјут бендот , у живо :) . Не ми се свиѓаат лично (не ЕКВ , на ЕКВ свршавам , за бендов де , што прави каври) .

Иначе нема да одам со сигурност.
а) Охрид
б)Прекукур од фосилски Ју-рокери.
Сакав да кажам за песните во живо.
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:14 PM ---
И сеуште неможам да сфатам како не здосадија едни исти песни со едни исти бендови, 10 години и кусур веќе.
Па не здосадија, како може такви легендардни песни да здосадат, никогаш ! хухух

Како тоа Диви Јагоди цело време во Македонија, а Земља Грува никако да ги донесат наваму?! Ова е 2011 а не 1991 година.

Како тоа Диви Јагоди цело време во Македонија, а Земља Грува никако да ги донесат наваму?! Ова е 2011 а не 1991 година.
Е како де... и ја се чудам... не само нив уште миљон има шо не ги донесле...
успат ти рече дека беше на Прљаво казалиште... ги биват?

Бркав жени кога свиреа они, така да поим неам какви се. Знам имаше народ што дигаше раце и слични работи.

Фестивалов е булШит со големо Ш.
Преку кур од истите бендови. (wait, I don't have a dick... whatever -.-)
Побрзо би отишла на Сека, барем има бесплатен влез, многу пиво и материјал за ремет.

Фестивалов е булШит со големо Ш.
Преку кур од истите бендови. (wait, I don't have a dick... whatever -.-)
Побрзо би отишла на Сека, барем има бесплатен влез, многу пиво и материјал за ремет.
Во право си... ама види... казалиште не сум ги слушал во живо а ги слушав многу порано, па само ради нив и екипата моја ќе одам :) И да на сека освен пиво нема нишо попаметно :D
--- надополнето: Jun 19, 2011 7:52 PM ---
Бркав жени кога свиреа они, така да поим неам какви се. Знам имаше народ што дигаше раце и слични работи.
стандард значит :D

Мој чоек. :) Баш ради тоа отидов на фестивалот, иако мене ме се крш сите овие групи. И пак би идел сега со иста причина и цел... башка се поклопува со Пиво Фест, така да не е никаков проблем да се иде и на Скрим (ако има вишок пари :ROFLMAO:).

Дополнување од фб, и Ван Гог

Леле дај ван Гог нека дојдат сами некогаш!! И на Пиволенд, и тука, и на зимскиот Скрим беа со уште сто бенда. Нека дојдат сами, нека настапуваат два саата. У прв ред ќе им бидам. Вака, не можам да одам на пиволенд само за нив! И за летниов Скрим исто! У пм. Омилен бенд ми се, а на саглам настап не сум им била.

Аман бе...... ко пензионерски дом за екс ју бендови станавме! а морал се само шлагот на тортата :D

Леле дај ван Гог нека дојдат сами некогаш!! И на Пиволенд, и тука, и на зимскиот Скрим беа со уште сто бенда. Нека дојдат сами, нека настапуваат два саата. У прв ред ќе им бидам. Вака, не можам да одам на пиволенд само за нив! И за летниов Скрим исто! У пм. Омилен бенд ми се, а на саглам настап не сум им била.
Беа парк охрид пред некоја година...

Имам карта за концертот инфо на 076/294-769

Сметав дека е релевантно ова да го има на темава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom