L
Luki Junior
Гостин
Така е.Да, можиш, кај кола од 70.000 евра шо е продажна цена од салон можиш и уште куп други работи да ги одбериш. Голфот дизел е 18-20 иљадарки, шо не е исто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е.Да, можиш, кај кола од 70.000 евра шо е продажна цена од салон можиш и уште куп други работи да ги одбериш. Голфот дизел е 18-20 иљадарки, шо не е исто.
Па пичка му матерна, тоа е сега, шо сакаме и ние, прајме тука муабет за кола стара безмалку 15 години и сакам ништо да не и фали. Е па не може тоа така. Јас сум свесен за тоа, и скромен, не очекувам да биде колата стакло и се супер. Да ме служи со една нормална, домаќинска вожња, да ме чува господ од сообраќајки и такви работи, тоа е најважно. Баш ко си идевме од бт и на првата раскрсница во пп пред мои очи се случи сообраќајка, еден камион ко ја лупна Астрата, левата страна пепел. А сето то пред мои очи, во моментот кога чекам да се вклучам на главна улица, и јас прв пат во ГолфовAko gi nema bukvite zadnata vrata e farbana,ama nisto strasno neli ako si e sve u red.
![]()
Е па то е народе, зедовме Голф 4, 98-ма, 1.9 тди 90кс. Ја проверивме на компјутер, мајсторот вика 149 000 км дека се реални не се враќани, кумплуг, мотор провери, масло, чадење се тоа, па сега ако ја имам среќата ако се погоди, со здравје да си ја возиме. Ја возевме од бт до пп, вака многу добро изгледа и вожња и се![]()
Mozno e da ne e voopsto problemot u akumulatorot. Teska rabota oti akumulator, bilo kakov, za eden mesec da otkaze. Il alanser il pak nekoj senzor kje da e rabotata.Здраво имам еден проблем со колава, Акумулатор стар 1 месец ме зеза не сака да запали, го однесов на сервис тој го задржа 1 ноќ да го наполнел (таква била процедурата) и кога отидов денес да видам го ставив во колава и пали одма но по поминати 15 км колата ја изгаснав и пак да ја запалам нејче нема сила. Што озе да биде? фала
A da smenis serviser?Вака додека го чекав сервисерот за се врати од новогодишно патување јас користев друг акумулатор 1 месец и тоа во најголемите студови негде од 29-12 па до денес и палеше без никаков проблем а сега тој ми кажуа дека колата не и е у редне знам.
Што возило е тоа? И што акумулатор?Здраво имам еден проблем со колава, Акумулатор стар 1 месец ме зеза не сака да запали, го однесов на сервис тој го задржа 1 ноќ да го наполнел (таква била процедурата) и кога отидов денес да видам го ставив во колава и пали одма но по поминати 15 км колата ја изгаснав и пак да ја запалам нејче нема сила. Што озе да биде? фала
Најверојатно акумулаторот е пробиен... за шо марка акумулатор станува збор?Ок идем утре првин кај еден добро познат електричар во Тетово да види како полни, како празни кога е изгаснат моторот и ред па после кај сервисерот па ќе пишам што сум направил.
Знам дека 308 беше сериозен конкурент за најлош автомобил во историјата според Top Gear.