- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.687
- Поени од реакции
- 4.169
Exide сами се рекламираат како премиум бренд ама многу луѓе што купиле Exide после 1-2години им откажал.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема којзнае колку врска тоа премиум бренд не премиум! Мада премиумот е за некоја година живее подолго.Exide сами се рекламираат како премиум бренд ама многу луѓе што купиле Exide после 1-2години им откажал.
Zdravo go vidov problemot sto go imas i jas go imam istiot problem so golf 6 1.4 plin.Posetiv poveke majstori no segde istiot odgovor kolata e vo red nemas nikakov problem.Vo meguvreme dane go resi problemot nekako.Bi ti bil zahvalen mnogu ako imas nekakva informacijaЗдраво, имам Астра 1.4 класик 2009г на плин и скоро секогаш на ладен старт пали на второ верглање, а ако е уште топла пали на прва. Сега кога затопли некаде јуни месец почна многу лошо да пали, верглам по 5/6 пати и повеќе, и многу често се случува првите минути да паднат вртезите и да не прима гас, а понекогаш има и детонација. Ја проверив бензинската пумпа и таа е во ред. Дали е до некој сензор на пр. на радилица
Пробајте кај плинекс дрво декорZdravo go vidov problemot sto go imas i jas go imam istiot problem so golf 6 1.4 plin.Posetiv poveke majstori no segde istiot odgovor kolata e vo red nemas nikakov problem.Vo meguvreme dane go resi problemot nekako.Bi ti bil zahvalen mnogu ako imas nekakva informacija
Мислење за Пунто бензинец 1.2 16v 2003/4 170 000km,doneseno od SH. Потрошувачка и одржување и вреди ли да се стави плин?
Некој да помогне?Зошто на голф 5 2.0 тди на двозонска клима коа ќе пуштам парно, топло дува единствена ако двете подесувања се на HI(HI мислам дека е 30 степени), ако го ставам на 29 енормна е разликата и уопште не се осеќа дека од вентилацијата дува топло што не е случај кога е на HI, некој може да помогне?
Провери го маслото, горат уље тие мотори, башка бензинец на 160 000 км е многу, животниот век на поновите бензинци е значително краток околу 200 000 макс со целосно одржување. Плус 1.4 со тие коњи, е многу веројатно да гори масло. Ауспухот со прст провери го дали има уље пред да ја купишМислење и искуства за Голф 6 1.4 тси 160кс 2010год, како се со потрошувачка и дали имаат маани некој познати? Инаку возилото што го гледам е во топ состојба, редовно сервисирано на 160000 километри, швајцарско ..
на нет читам дека имаат најчест проблем со ланчето и затегачите( ако знае некој нешто за ова нека сподели) , треба порано и понавремено да се менуваат и добро масло само и бензин 98/100 ... а баш ова ланче, затегач и мал сервис е напраен на колата пред 1 месец.Провери го маслото, горат уље тие мотори, башка бензинец на 160 000 км е многу, животниот век на поновите бензинци е значително краток околу 200 000 макс со целосно одржување. Плус 1.4 со тие коњи, е многу веројатно да гори масло. Ауспухот со прст провери го дали има уље пред да ја купиш
Мислење за Пунто бензинец 1.2 16v 2003/4 170 000km,doneseno od SH. Потрошувачка и одржување и вреди ли да се стави плин?
на нет читам дека имаат најчест проблем со ланчето и затегачите( ако знае некој нешто за ова нека сподели) , треба порано и понавремено да се менуваат и добро масло само и бензин 98/100 ... а баш ова ланче, затегач и мал сервис е напраен на колата пред 1 месец.
ако некој знае да пише што може да е проблемот ако брзо се губи антифризот пример денес се става нов за недела дена до мин е.Што може да е проблемот и дали е сериозно?