Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Француска кола на старо?Баш напротив од тие предкоперациски муабети дека француските и италијанските коли биле лоши, може за иста цена да се купат пет години понови од гољф и пасат.
Jas kupuvav nekolku raboti od Wish....i sve e š klasa. Verovatno slicna rabota e i ova.Дали имате порачувано од апликацијата joom? Има исти работи како али експрес, сакам дс земам ремус издув и лед х3 за на магленките па ме интересира дали стигат нарачките и за колку време.
Дали имате порачувано од апликацијата joom? Има исти работи како али експрес, сакам дс земам ремус издув и лед х3 за на магленките па ме интересира дали стигат нарачките и за колку време.
Jas imam auris 2008 2.0d4d motorot e odlicen, odrzuvanje poeftino od germanskite, enterierski e solidno dobar, prostoren, nemas bosh pumpa, motor na lance. Maani: gradska znae da trosi okolu 7, potesko e da najdes nekoi delovi kako-celicni bandazi, delovi vo enteriorot i slicno. Ako si zainteresiran da kupis pisi vo pm
Тргни 350евра за мал и голем сервис. Може да се каже дека тој плац има најмногу коли. Сум ги разгледувал има добри коли ама има и лоши со мани. Отвори очи испробај све што можеш.Здраво , дали од тука има некој земено кола од Авто Милано плацот во Скопје ? Сакам да земам од таму кола па чисто да знам дали некој купил и дали е задоволен од колата од тој плац , планирам да купам цена околу 5.000 - 6.000 евра .
Здраво , дали од тука има некој земено кола од Авто Милано плацот во Скопје ? Сакам да земам од таму кола па чисто да знам дали некој купил и дали е задоволен од колата од тој плац , планирам да купам цена околу 5.000 - 6.000 евра .
So mislite za karbon folija ista boja da se stavi? Da se praj cela ili samo krovot haubata i baganzikot. Kolata e sedan. Lakot na krovot se lupi i na haubata pa se dvoumam dali da stavam folia na cela kola ili da gi farbam tie delovi. Za lepenje folia e 18 000 a za farbanje i karoserisko sreduvanje kolku fajka nekoj da ne znaj? Karoseriski treba da se sredi samo zadno desno vence i pragot dolu od dizalicata e osteten.
Јас исто мислам да за фолија Не размислуваш, фарбање средување за свој ќеф ама и во иднина полесно ќе ја продадеш. Немора комплет кола да фарбаш, тие 300-400 евра треба сигурно да ти стигат за хауба кров багажник месеци... Ефектот ќе биде далеку подобар.So mislite za karbon folija ista boja da se stavi? Da se praj cela ili samo krovot haubata i baganzikot. Kolata e sedan. Lakot na krovot se lupi i na haubata pa se dvoumam dali da stavam folia na cela kola ili da gi farbam tie delovi. Za lepenje folia e 18 000 a za farbanje i karoserisko sreduvanje kolku fajka nekoj da ne znaj? Karoseriski treba da se sredi samo zadno desno vence i pragot dolu od dizalicata e osteten.
A ne e poarno cela kola da se napravi so folija?Јас исто мислам да за фолија Не размислуваш, фарбање средување за свој ќеф ама и во иднина полесно ќе ја продадеш. Немора комплет кола да фарбаш, тие 300-400 евра треба сигурно да ти стигат за хауба кров багажник месеци... Ефектот ќе биде далеку подобар.
Ne ocekuvaj folija da ti trae poveke od 3 god, ako si za podolgotrajno resenie farbajA ne e poarno cela kola da se napravi so folija?
Vratite mi se zdravi, haubata i krovot na nekolku mesta ima kako damki kaj so pocna da se lupi lakot. Zaniv za farbanje kosta 15,000 a cela kola so folia mi pobaraja 20,000