Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично е чуството но многу непријатно...ти се плетка јазикот,збориш глупости,неповрзани работи но со тек на време ти поминува тоа па се опушташ па ова она маче што пиеш....леле забегав :lud: ...помош? :pos:

Абе внатре цунами ме мава,ама никој не може да ми прочита од лицето.Толку добро се имам истренирано да не покажувам емоции,да знае Холивуд,ќе ми понудат договор сите да ги истренирам!:zlo:

пеперутки кога ке ја видам... тоа беше минато. Сега само спомени и тага... (да не речам гомна кога ке ја видам) во секој случај сеуште се прашувам - тоа е хемија или физика? :pos2:
не би сакал да отвараме тема за ова, ама зошто кога си блиску љубената чувствуваш :пеперутки: (така да ги наречеме) а кога си повреден од љубената чувствуваш силна, гадна болка во стомакот... :toe:

Пеперутчиња...едно време беше тоа, не дека сега не е...само интензитетот е многу помал.
Обично сум мртва ладна кога сум во близна на некој кој навистина ми се допаѓа и не го регистрирам...ама кога ќе помине после тоа...лост ин спејс...
jdkephi7.gif

lele neznam mene mn trema me faka i cela se tresam i probuvam da ne sum zdrvena cela ama ne mi uspeva nekako haha

Имаше период кога тие пеперутки можев слободно да ги наречам штрчлени,не сум можел ништо артикулисано да кажам или да се испонашам природно,ама со време,и со спреј против бубачки се смирив некако,ама сепак пак има малце малце трема.

AA mnogu ubava no i mozebi nesakana haha sepak ubava jas koga ke go vidam onoj sto mi se sviga ako ima nekoj takov neznam sto zboruvam pokusavam da se skoncentriram na muabetot ma nemozam i pocnuvam da se gubam i vo isto vreme mi e ubavo ama i nezgodno posto obavezno nesto pogresno ke kazam:nesum:

mene izgleda so operacija mi gi izvadile.... ne postojat kaj mene :pos:

Немам баш такво чувство.Ама срцето чука појако и дишењето се забрзува.Сепак тоа е поретко.Обично се контролирам.:)

Paranoja od peperutki na pogresna licnost...na taa licnost sto treba, ko konj sum...

PSYtisfaction напиша:
Убаво чувство е, ако знаеш да го контролираш...
А ако не знаеш да го контролираш не е убаво чувството?

Вбризгување на ситна доза адреналин во крвта, и одма ко шлакнат сум, се осеќа пелтечење ептен и мало треперење во стомакот, ама тоа трае неколку секунди дур не се растресам и си продолжам по старо.

Fortune напиша:
А ако не знаеш да го контролираш не е убаво чувството?
Абе за убаво убаво е, ама последиците не се убави...:)

Што си фатила ма да ми контрираш на секоја тема, само дојди ми на мсн :pos:

Ха, да се само пеперутките и остало животинско Зарство, арно ќе да е. Мене и ванземаљци понекогаш пред очи ми летаат. :):):)

Gi kontroliram sopstvenite emocii, ne mozam da kazam sto cuvstvuvam koga ne cuvstvuvam nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom