50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Фифти ин концерт намбр 2. :)

На 3ти и 5ти Април човекот е во Москва, а потоа најавува пат до дома со посетување на дел од местата на кои веќе направил концерт. Едно од тие места е Скопје, но најверојатно настапот ќе биде на помала локација. Повеќе инфо треба да има деновиве.

Зезаш ? Фифти повторно во ск? Е тогаш не би го пропуштил за ништо живо!!!!!!!!!

Многу се каам што не отидов вчера!!!:tapp::tapp::tapp:

1april.gif

Немам зборови... No.1 :drk::drk: на 2 метра од 50, Banks & Yayooooooo
Вредеа нозете и гласот што си ти остаив :)
И уште Beamer, Benz or Bentley 2 пати идеше....едноставно ПАРТАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

omg omg omg jebi ga :) definitivno nema da ima podobra zurka vo makedonija za 20 godini ..... p.S imam del od maicata na 50 cent :P

Дечки ајде клипче, фотка некоја за тие што не биле!

Леееееееее WTF NIGGAAAAAA? Лудницааааа...најбоље си поминав. Коа кажа Јејо кој пуши или сака така нешто сите креваат раце :vozbud: Не го пушти Џ-то да му ебам педерот:) Иначе гужва секс ин д арена беше:vozbud:
ФИФТИ ВИТ Џ-ЈУНИТ:vozbud:

Уффф, жалам што не отидов...
Ама тоа е. криза е... :toe:

Информацијата е проверена, но не е пласирана во јавност поради тоа што би се сфатила како првоаприлска шега. Почекајте, се ќе дознаете деновиве.

Фифти ин концерт намбр 2. :)

На 3ти и 5ти Април човекот е во Москва, а потоа најавува пат до дома со посетување на дел од местата на кои веќе направил концерт. Едно од тие места е Скопје, но најверојатно настапот ќе биде на помала локација. Повеќе инфо треба да има деновиве.

Еј ама ти е неприметна шегава, што да ти кажам.

Јас разбрав дека ќе пеел само 20 мин, али топ штом не се исполнило тоа. Не сум негов фан, и не ми е криво што не отидов. Си го чекам јас Клептон.

Салата фулл беше или..?
Слики нешто имат или слабо?
:yes:

Салата фулл беше или..?
Слики нешто имат или слабо?
:yes:

фан пит и подиум беа препуни, трибините беа али мн заспан народ таму сите си седеа а у вип беа од едната страна 10 од другата 15 луѓе :tapp:
ѕирни youtube сигурно имаат закачено некое клипче

Стаам 1000 денари дека нема да има 1000 души.

ајде давај ги!

Дечки ајде клипче, фотка некоја за тие што не биле!

јас ке го ставам целиот концерт што го снимав( скоро целиот), само да го најдам кабелот за у компјутер

јас ке го ставам целиот концерт што го снимав( скоро целиот), само да го најдам кабелот за у компјутер

Топ беше, јас имам од цел концерт клипче( скоро цел), ке ги ставам за неколку дена зашто незнам каде е кабелот да ги ставам на пц

Не бе, ќе си пукнам од мака, не бе стварно сум морон некад. Ќе си пукнам и така ми е.
Ми кажаа дека се здивел човекот и дека останал на сцена повеќе од што требало да трае концертот. Му се свиѓало изгледа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom