50 cent во Македонија 31.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата hogar
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ова е трет концерт за кој пред да почне ме мрзи да одам да купам карта или слично, а во моментот кога ќе почне концертот почнувам да се каам што не сум отишла. :OMG:
Епа нека е со помин :pos:

Се надевам сите убаво си поминале, оние што беа наравно.
Јас не отидов поради х причини, па ајде нека е со помин :)))))))
Следечи пат таму сум, за некои 1000 години :baeh:

Незнам вечерва беше одлична алал да му е на човекот за 2 саати сите хитови ги помина...одличен концерт вајда нема некој да се жали после ова што го приреди човекот.СВАКА ЧАСТ

ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ!
Концертот беше од лудило, полудило!
Ништо не жалам, ни парите, ни нозете, ни мобилниот, ни потта, ни ништо!
Не знаеш какво е чувството да стоиш во четврт фанпитов ред, да фрлат пешкирче накај петти, и сите од втор трет и четврт да се фрлат по него како мршојадци, и ти да си се избуткаш во втор фанпитов ред, и да ги гледаш како пејат, пејат, пејат, и пејат. И ти се дереш, и грло те фаќа, и немоеш да се избуткаш да си купиш вода, пошто, прво, има многу гужва, второ, се тепаа за места, од кај знаеш дека некој нема да ти го украде.
Значи, шемата беше, не се мрдаш од местото освен ако немаш шанса за понапред.
Тони Зен и компанија беа топ [иако не верував дека ќе го кажам ова некогаш, али дечките се ептен океј], паузата од пола саат беше топ, атмосферата беше топ, ВИСОКИТЕ ЛУЃЕ ОКОЛУ МЕНЕ НЕ БЕА ТОП!
Дечките дојдоа, пееја, не истушираа со вода, си распалија мара, уште пееја, фрлаа ствари наоколу, претежно пешкирчиња, и си отидоа.
Се` на се`, закон.
Цареви! :cuc:

Кичми, ноџиња и све друго си оставивне дечките напраија партал НЕМАМ КОМЕНТАРЧЕ BEAMER BENZ OR BENTLEY MY JEANS ARE NEVER EMPTY BITCH!!!!

GOT UR BITCH ON MY DICK I STACK THEM CHIPS!!!

И ми напраи мерак со IM SupPOSED TO DIE TONIGHT!!!!

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG UNIT!!

Прејако само тоа ќе кажам човеков моментално е број 1

http://www.vecer.com.mk/?ItemID=0DBF2CF021C75343869D281456920EBD

Ме изненади човеков, и со ова што го прочитав си џогирал на кеј сабајле. :)

Кажете нешто интересно, добри луѓе, за нас кои си го јадат газот што не отидоа. :devojcence:

Се гледаше дека фифти не беше дојден по пари, туку беше дојден да развали и го направи тоа. Ни пари, ни кичми ни нозе абе ич не ми е жал што сум искршен сеа. Браос чоече. Ѕвезда права. ok ok oko ko kok o

Се гледаше дека фифти не беше дојден по пари, туку беше дојден да развали и го направи тоа. Ни пари, ни кичми ни нозе абе ич не ми е жал што сум искршен сеа. Браос чоече. Ѕвезда права. ok ok oko ko kok o
фала богу да не нема да преживее ако не дојде тука ама сеа читав браво шо трчал по кеј не очекував дека ќе излезе од соба

Е браво бе,сега ми е мака што не бев...:nesum:.........Денес пее во Белград мислам,кој не тргне натаму еве на :tv:

концертот беше:drk::drk::drk::drk: под имресии сум уште одамна вака добро не сум поминал на некој концерт ова беше ВРВ!!!!!!!!тие што не отишле да знаат дека ке се каат до крај на живот затоа што ова беше најдоброто од 50 партал напраи алал да му е,се глеаше дека нее дојден за пари!!! :smir::vozbud::vozbud::vozbud:

Фифти ин концерт намбр 2. :)

На 3ти и 5ти Април човекот е во Москва, а потоа најавува пат до дома со посетување на дел од местата на кои веќе направил концерт. Едно од тие места е Скопје, но најверојатно настапот ќе биде на помала локација. Повеќе инфо треба да има деновиве.

Концертов беше....НЕАМ ЗБОРОВИ! Паметно потрошени 1000 ден. Првин не ми се свиѓаше озвучувањето додека Тони Зен настапуваше оти некако не му се разбираа зборовите ама после 50 cent му покажа што е вистински рапер ;)
Врв беа Дурим и Енис...ЛоЛ xD

Случајно ми се јави еден другар пола саат пред концертот, имал вишок карта, и отидов!:vozbud: ОМГ, да не отидев дефинитивно ќе се каев најмногу на целиот свет!!
Иако, на почетокот Тони Зен оттууппее, буквално, али вредеше чекањето(50 cent сеуште не беше дојден во салата:)).
Е кога се појави неговата сенка на сцена Е У ФО Р И Ј А А А ! !
Целиот концерт беше енергичен, во салата беше претопло затоа што буквално сите играа, се скапав од снимање и сликање(ако не ме мрзи ќе ставам после слики и клипови)..мислам дека врв беше кога ја исзрецитира Ayo technology, цела публика пееше со него(не дека не ги пееја и другите песни, али според мене тогаш беше врвот!)
edit: како можев да заборавам, ги испеа најголемите стаари хитови Candy shop, In the club, како и новите Baby by me, I get money...тотална лудницаа!!
Публиката повторно здиве кога Фифти рече дека тука се чувствува како дома:vozbud: и кога заврши концертот не му требаше многу за да се врати на бис...срцка тој, вечерта се чувствувал премногу добро и концертот го продолжи за пола саат, а можеби и повеќе:goggles:
Се` на се, беше преубаво, навистина вредеше што отидов!

Despite Im still doin dis : :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
I wuz so wasteddd...!!
Не можев да си дојдам при себе, почнав да трипам по излегувањето.. гужва, жешко, антиперспирант -за некои непознат поим, пиво, вода, многу фоткање, многу снимање..
Бев едината будала шо ги знаев 90% од лириките и вриштев ко ненормална.
aah Fif not fair... I wanted to be Olivia frm da new G Unit! (:
yeap, 50 направи нов Џи Јунит од некои си 2 мали дечиња (:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...64379023508_1052583765_31367788_6694203_n.jpg

Oh yea.. `n` :bday: TONY YAYO !.. штета шо никој не знаеше -.-
G`s дефинитивно потврдија дека артисти како нив ЗНААТ како да ја ангажираат цела публика и да нема поединци што дошле поради филм.. сите се забавуваа, рацете ми паднаа..
Put yo hands in da ayer ! x 17364
Никој не очекуваше дека ќе трае толку, ама и повеќе од доволно...на 10m од нив :vozbud:
Не знам што би кажала уште, освен дека имаме ист вкус со Фиф :pos:
Фаворит му е Beamer, Benz or Bentley.. која пак, никој не ја знаеше, а е најдобра трака на Лојд со спот режисиран од самиот Фиф. 2 пати одеше тракава !! Се остаив.. гласот ми се фати..
Беше вредно да се отиде дефинитивно, кој сака нека јаде гомна колку сака.

Lloyd: -Make sum mothafuckin NOICE !! (erry1 goin crazy)
- I wanna kno how many of yall smoke weed? (erry1 goin crazy) ..[Lloyd askin twice]
- If you smoke weed, `n we smoke weed.. Put yo hands in da ayer ! [erry1 puttin dem hands in da ayer ..."as if erry1 rly does smoke weed" -.- aiite.]

Потоа го испочитува Bob Marley со Is this love, како и House of Pain со Jump around.
I now may say am officially in love wit Lloyd Bank$ :wub:
..dumbstruck.
Ќе лупнам некое клипче и по некоја фотка денес тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom