Јас сум да им се скараме на Србите, пошто они си играат со Грците а ние сме скар со нив, и ако стварно не сакаат нека забораат на Грција. Издаици крастаици се...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jasna e zalozbata na Turcija ovde , go gradi najgolemiot i najubav aerodrom na balkanov . . .
Може така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Имаш некој проблем ?Баууууууууу.. со ова ги плашиш малите деца ако се немирни
Имаш некој проблем ?
После тие во Истанбул, Атина, Хераклион, Солун, Софиjа, Белград, Варна, Бургас и во конкуренциjа со Тирана и Приштина.![]()
Да не ја заборавиш и на мајка ти пич*ата помеѓу овие набројаниве...
Може така да дискутираме по форуми или пред кооперација но факт е дека Македонија за едно 20 годни нема да постои.
Жалам.
Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.Не бе ти пак, јас живеам во мрачно информатичко - медиумска доба...
Болгарче, ФАКТИТЕ се дека и вие дувате во истото кавалче со српско-грчкиве побратими.Тоа са фактите.
Имам ..твојот педерски став, на Македонски форум
Јас не знам во кое доба живееш ти, ама моменталните достигања на фармацевтската индустрија и науката што стои позади неа се на завидно ниво и кај нас и по светов воопшто. Има доста продукти што помагаат дури и за потешки форми на депресија.
Погледај, распрашај се, нема да зажалиш...
Така уште откако се осамостои Македонија истата приказна ја слушаме од нив па пак сме тука.
Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....er"]
Јас и ти сме тука, а добро знаеш колку наши "браќа по крв" каде се со мислите... према која страна од светот.
Се знаеме лично и си бил сведок (на премногу прилики), остај ти форумот, во реалноста и самиот знаеш дека има повеќе платеници кои оперираат (дури и поефикасно) одколку овде.
И да, тука сме но живееме во ничија земја, искрено сите сме енглишманс ин њу јорк.
Не знам за тебе брат ама јас никогаш нема да се откажам од мојата земја и од моите луѓе па ако сака нека виси и на конец шансата за опстанок....
Многу звучиш песимистички и дозволуваш такви безрбетници да те исфрлат од колосек... туку батали, твоите претци ја платиле цената изгледа јас сум на ред да плаќам за моите. :violent1:Хехе кога сум рекол дека сум се откажал ?![]()
Доволно педерски да држи пушка и да пука во име на државата.
Да пукаш во име на држава е лудост.
Да пукаш во име на татковината, е такви ни фалат..![]()