David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема никаква точна информација за картите, зошто гледам низ скопјево почнуваат да ставаат плакати ?

Нема никаква точна информација за картите, зошто гледам низ скопјево почнуваат да ставаат плакати ?
На официјалниот настан на ФБ,Авалон напишаа дека картите ќе се 800 и 1000 денари.Е сега која е разликата ,живо сум заинтересиран да дознаам!

На официјалниот настан на ФБ,Авалон напишаа дека картите ќе се 800 и 1000 денари.Е сега која е разликата ,живо сум заинтересиран да дознаам!

Епа најверојатно...трибина..и терен...или па Вип ложа

Слушам и се занимавам со електронска музика повеќе од 7 години.... Значи најкомерциалниот ,, артиста " - го ставив во наводници зошто и не е артист, единствен од кој ми се гади електронската музика, е токму овој човек....

Не сакам да го сватите ова како провокација или било што, знам дека има многу фанови, знам дека во Охрид ќе биде лудница за сите негови обожаватели, а кажав има премногу, ама мене никогаш не ме исполнувал со она што го прави !!!!

Имајте добар провод ;)

osekjam deka na guetta ke ima mnogu povike narod odkolku na cox i digweed, iako plaza park e mnogu podobro mesto odkolku biljanini izvori :)

kartite vike od 6.7.2011 se pusteni vo prodazba po 800 990 i 1500 denari

Tribune- 800 MKD
Ground floor - 990 MKD
Fan Pit - 1500 MKD (1500 limited tickets)

wtf е tribune и шо е разликата со ground floor?

Трибина, не звучи слично н Tribune?
Далеку е од бината затоа е и поефтино.

Vo Ohrid nekade karta moze da se najde?

Vo Ohrid nekade karta moze da se najde?

На Билетарница на Охридско Лето и во Зи Зи-Топ.Ама се нешто мислам дека и во Тинекс спомнаа :confused: Оди во првиве две ,сигурно имаш.
http://www.ohridnews.com/index.php?mod=3&kat=17&id=32964

Роботи ќе го „пратат“ Дејвид Гета во Охрид
icon_at_textsize.gif

Еден од најдобрите светски диџеи и музички продуценти, Дејвид Гета, на 1 август ќе настапи на стадионот на спортскиот центар во Охрид. „Авалон продукција“ која е организатор на концертот, најавува вистински спектакл кој ќе биде пропратен со визуелни ефекти на познатите роботи „Kryoman“.

robot-1.jpg

Имено, Гета ќе го придружува десетчлена техничка екипа, која на сцената ќе се појави во костими направени од последната генерација на лед-диоди, а спектаклот ќе го надополнет и специјални ласери.

Организаторот очекува настапот на Дејвид Гета да го сруши рекордот поставен на концертот на Лени Кравиц во Охрид, кој го проследија над 12.000 фанови.

OhridNews​

21.07.2011 07:00

Прочитана е : 966 пати

© 2011 Ohridnews.com

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom