I
IBIZA SOUND
Гостин
de be decki i vas ne vi se pogoduva 
ovoj cinel,ovoj ne cinel

ovoj cinel,ovoj ne cinel

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
de be decki i vas ne vi se pogoduva
ovoj cinel,ovoj ne cinel![]()
пола на тие што не им чини ќе отидат..ај ти..ги знам ја таквите![]()
А заради таквите како вас Македонија никогаш нема да има асални журки и фестивали.
на ван дајк мислам беше 900 за овај че видимеНешто инфо за карти??
Или уште нема?
Ај ако знае некој нека ми пише оти стварно ми треба(не е за мене затоа стварно ми треба)
кога ке се знае да не знаеш? ептен ја раздолжија работавана ван дајк мислам беше 900 за овај че видиме![]()
На Дајк беа од 700 па нагорена ван дајк мислам беше 900 за овај че видиме![]()
Зашо не донесат транс диџеј бе? зашо не го донесат Jean Michel Jarre... ете и то е електронска музика... Зашо не ги донесат Black Sun Empire...Имаш ли ти проблем ја ако го сакам Гета.? Ја немам ти ако ја сакаш Цеца или Гергана.. Што подразбираш ти под асална журка , ак о знаеш кажи ? Ти мож сакаш метал, ја неможам да го смислам.. ти тече мозокот изгледа, од што многу го имаш
Зашо не донесат транс диџеј бе? зашо не го донесат Jean Michel Jarre... ете и то е електронска музика... Зашо не ги донесат Black Sun Empire...
па кој кур гета 5 пати годишно и глупа раја да плаќа 1000 карта...
lani ko bev na bjelo dugme istata vecer svirese i riblja corba i muzikata ko ke prekinese bijelo dugme poradi smena na alen bebek ili tifa i ke slusnevme kako bora ja pee angele a slusnav deka na 2avgust ke dojdele parni valjak vistina ova ili?Ееееј не кај Биљанини извори. Пак ќе се бунет зашто гласна им била музиката...