David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошто се работи за Авалон, да беа троа поевтини картите (за едно 400-500 денари), би вредело да се иде на дешавкава со тампони на ушите.

Пошто се работи за Авалон, да беа троа поевтини картите (за едно 400-500 денари), би вредело да се иде на дешавкава со тампони на ушите.
да ми ги даат тие и не одам не пак да платам :D
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:55 PM ---
Организаторот очекува настапот на Дејвид Гета да го сруши рекордот поставен на концертот на Лени Кравиц во Охрид, кој го проследија над 12.000 фанови.
океј гледано од моја страна му одговара на организаторот чак исто се јадеа го*на дека ќе го срушел рекордот на ПВД Изгрев 2007ма а за то мало сутра... уствари могуче ќе се набери цел шлајм и позерај таму пааа не ми е чудно...

Рака под рака со GBF и Гета :D !

Лани му бев во Метрополис и добро беше не можам да се пожалам, ама пак уште еднаш за година дена :eek::eek: .. Јбг не можеш ќејф да скршиш.

ПС - Сезоната е спасена. ;)

не ми се иде на гета ич! али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...

не ми се иде на гета ич! али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...
Голем грев е да ги споредуваш Гета и Кокс, момчеееее......

Голем грев е да ги споредуваш Гета и Кокс, момчеееее......
каква споредба? јас не гледам никаква споредба во мојот пост...
напротив:
али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...

значи не ми се иде на гета, ми се идеше на карл кокс и тоа многу, али бар да се размрдам малце, би отишол на гета.

, момчееееее...

каква споредба? јас не гледам никаква споредба во мојот пост...
напротив:
али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...

значи не ми се иде на гета, ми се идеше на карл кокс и тоа многу, али бар да се размрдам малце, би отишол на гета.

, момчееееее...
Good luck with that...

postojav eden cas nadvor pred vrata
moze slobodno da kazam deka toa sto go slusav toj eden cas bese vistinska katastrofa(spored mene) samo memories mi napravi keif drugo nisto

да ми ги даат тие и не одам не пак да платам :D
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:55 PM ---

океј гледано од моја страна му одговара на организаторот чак исто се јадеа го*на дека ќе го срушел рекордот на ПВД Изгрев 2007ма а за то мало сутра... уствари могуче ќе се набери цел шлајм и позерај таму пааа не ми е чудно...

Цел шлајм беше внатре, а сите најверни фанови беа качени на околните ридчиња како види фотос и раскажуваат како некој стап им фалел. Па од сите овие луѓе на форумов нема ни 2-ца што биле тамо.
Ама тоа е.... Некој ќе раскажува како си поминал на концерт, а некој ќе раскажува како ругал по форуми...
Жално е што во Македонија има многу Јанковци.

Ја си поминав супер, неможам да се пожалам

Топ беше журката немам зборови!! Само не разбирам што серете некои од вас шлајм, крем итн.....како нешто да ви згрешиле луѓето што биле таму да си поминат или што Гета бил во Охрид.
А интрото беше многу јако исто така

Никој не вика дека журката била топ. Тоа и се очекуваше, Авалон е организатор. Ама дека Гета прави (т.е. не ни прави он, други му ја прават, он само го зема признанието за песните) чкарт музика, и дека на оваа журка имало премногу странци, фенсери и луѓе што си немаат појма од музика - е тоа е ФАКТ.

Уште ми е криво што не бев во Охрид тој период за да идам на Green Beach Festival Vol. 2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom