old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Пошто се работи за Авалон, да беа троа поевтини картите (за едно 400-500 денари), би вредело да се иде на дешавкава со тампони на ушите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ми ги даат тие и не одам не пак да платамПошто се работи за Авалон, да беа троа поевтини картите (за едно 400-500 денари), би вредело да се иде на дешавкава со тампони на ушите.
океј гледано од моја страна му одговара на организаторот чак исто се јадеа го*на дека ќе го срушел рекордот на ПВД Изгрев 2007ма а за то мало сутра... уствари могуче ќе се набери цел шлајм и позерај таму пааа не ми е чудно...Организаторот очекува настапот на Дејвид Гета да го сруши рекордот поставен на концертот на Лени Кравиц во Охрид, кој го проследија над 12.000 фанови.
Голем грев е да ги споредуваш Гета и Кокс, момчеееее......не ми се иде на гета ич! али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...
каква споредба? јас не гледам никаква споредба во мојот пост...Голем грев е да ги споредуваш Гета и Кокс, момчеееее......
Good luck with that...каква споредба? јас не гледам никаква споредба во мојот пост...
напротив:
али веќе чим не бев на карл кокс што ми е многу криво, кога би можел, би отишол на гета...
значи не ми се иде на гета, ми се идеше на карл кокс и тоа многу, али бар да се размрдам малце, би отишол на гета.
, момчееееее...
али не одам друже нигде... јебига, да одев се знае кај ќе одев, на карл кокс, на гета нема ни да помислевGood luck with that...
да ми ги даат тие и не одам не пак да платам
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:55 PM ---
океј гледано од моја страна му одговара на организаторот чак исто се јадеа го*на дека ќе го срушел рекордот на ПВД Изгрев 2007ма а за то мало сутра... уствари могуче ќе се набери цел шлајм и позерај таму пааа не ми е чудно...