David Guetta во Охрид, официјално - 01.08.2011

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
de be decki i vas ne vi se pogoduva :)
ovoj cinel,ovoj ne cinel :)

пола на тие што не им чини ќе отидат..ај ти..ги знам ја таквите :)

А заради таквите како вас Македонија никогаш нема да има асални журки и фестивали.

А заради таквите како вас Македонија никогаш нема да има асални журки и фестивали.

Имаш ли ти проблем ја ако го сакам Гета.? Ја немам ти ако ја сакаш Цеца или Гергана.. Што подразбираш ти под асална журка , ак о знаеш кажи ? Ти мож сакаш метал, ја неможам да го смислам.. ти тече мозокот изгледа, од што многу го имаш

Не бидете толкави хејтери бре. И мене Гета не ми е ич по вкус од повеќе причини ..

- Грда геј фаца е
- Се искомерцијализира и ми се повраќа кога на МТВ му ги гледам ''хитчињата'' со Ријана и Ферги

Но колку и тоа да го носи у минус кај мене, лани сепак му бев во Метрополис и ќе излажам ако кажам дека лошо си поминав. Баш напротив, за хаус ДЈ дечкото направи добра забава и ги оправда тие 800 ден. што со двоумење и скептицизам ги потрошив за картата.

Нешто инфо за карти??
Или уште нема?
Ај ако знае некој нека ми пише оти стварно ми треба :) (не е за мене затоа стварно ми треба)

Нешто инфо за карти??
Или уште нема?
Ај ако знае некој нека ми пише оти стварно ми треба :) (не е за мене затоа стварно ми треба)
на ван дајк мислам беше 900 за овај че видиме :)

немам појма. уште е рано ко ќе ги пуштат тогаш ќе кажат колку се :)

Имаш ли ти проблем ја ако го сакам Гета.? Ја немам ти ако ја сакаш Цеца или Гергана.. Што подразбираш ти под асална журка , ак о знаеш кажи ? Ти мож сакаш метал, ја неможам да го смислам.. ти тече мозокот изгледа, од што многу го имаш
Зашо не донесат транс диџеј бе? зашо не го донесат Jean Michel Jarre... ете и то е електронска музика... Зашо не ги донесат Black Sun Empire...
па кој кур гета 5 пати годишно и глупа раја да плаќа 1000 карта...

Зашо не донесат транс диџеј бе? зашо не го донесат Jean Michel Jarre... ете и то е електронска музика... Зашо не ги донесат Black Sun Empire...
па кој кур гета 5 пати годишно и глупа раја да плаќа 1000 карта...

Пошо Гета ќе собере 2 пати поише народ него JMJ. Тажно но вистинито.

И продолжете за евентов, не споредувајте веќе.

Ееееј не кај Биљанини извори. Пак ќе се бунет зашто гласна им била музиката...
lani ko bev na bjelo dugme istata vecer svirese i riblja corba i muzikata ko ke prekinese bijelo dugme poradi smena na alen bebek ili tifa i ke slusnevme kako bora ja pee angele a slusnav deka na 2avgust ke dojdele parni valjak vistina ova ili?

Околу 900 денари ќе бидат картите, така пишаа Авалон на фб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom