Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Hm mnogu bese interesno pred 4-5 god. koga bese Belasica vo 1liga vo strumica igraa so vardar a bese pretposledno kolo mislam, i 0-0 poluvreme site nervirat se, 80 min. oste 0-0 i 90min od korner GOOOL ZA BELASICA, se tresese stadionot, nogo jako bese mozebi najdobar moment u zivoto koga sum gledal sport u zivo :) Sega veke nema za so da se raduvas :(

Ajde ajdeee ... Belasica pak ke vleze vo dobra forma ... Se meni upravata se nosat drugi igra4i i Belasica se podobruva ajde ajdeee !!!

JacK SparroW напиша:
Ajde ajdeee ... Belasica pak ke vleze vo dobra forma ... Se meni upravata se nosat drugi igra4i i Belasica se podobruva ajde ajdeee !!!
Кој ке е во управата го шутнаа ли бате Ване

ејјјјјј не зезајте, некој да може да го смени бате ване? па ако тоа се случило ова е за славење зашто според мене полесно е фидел кастро да го смениш него таковски

Belasica ja kupija za 150 000 evra .. Za nea doniraa : Goran Pandev , Gradona4alnikot na Strumica , Ile Mateni4arov , Ljo4eto :) i uste eden neznam koj bese ... Inaku znam samo deka Tasoti potpisa za domakin Ile Mateni4arov ke bide trener na pomalite generaciii , Klnaniot :) ke si ostane so 92 - 93 , Dean Kosev 90 - 91 , Pero Andreev se vraka i ke bide trener na mladincite 88 : 89 : 90 taka nesto bese i Zvonko ( debeliot ) na starite ... Za drugo neznam ako dobijam informacija ke vi kazam ...

JacK SparroW напиша:
Belasica ja kupija za 150 000 evra .. Za nea doniraa : Goran Pandev , Gradona4alnikot na Strumica , Ile Mateni4arov , Ljo4eto :) i uste eden neznam koj bese ... Inaku znam samo deka Tasoti potpisa za domakin Ile Mateni4arov ke bide trener na pomalite generaciii , Klnaniot :) ke si ostane so 92 - 93 , Dean Kosev 90 - 91 , Pero Andreev se vraka i ke bide trener na mladincite 88 : 89 : 90 taka nesto bese i Zvonko ( debeliot ) na starite ... Za drugo neznam ako dobijam informacija ke vi kazam ...
Супер а бате Ване добро се опарил по што и не беше сопственик Беласица не е приватен клуб но сепак е супер за Струмица да се врати фудбалот нели сме фудбалски град

mite84 напиша:
Супер а бате Ване добро се опарил по што и не беше сопственик Беласица не е приватен клуб но сепак е супер за Струмица да се врати фудбалот нели сме фудбалски град

Da da .. Ali Bate Vane ne si otide za zal .. Sea pomosnite stadioni ke bidat na Belasica a glavniot ke bide negov ... I ako sakame da igrame utakmica na glavniot stadion a toa ke bide sekako deka ke igrame na glavniot ke treba da mu platime ( mnogu e pameten mamata ... )

JacK SparroW напиша:
Da da .. Ali Bate Vane ne si otide za zal .. Sea pomosnite stadioni ke bidat na Belasica a glavniot ke bide negov ... I ako sakame da igrame utakmica na glavniot stadion a toa ke bide sekako deka ke igrame na glavniot ke treba da mu platime ( mnogu e pameten mamata ... )
Е да како и Перо Христов што ја има салата на 25 години за 250 евра кирија така е и со стадионот треба и салата и стадионот да им се замат татко им да не ги правел

Бате Ване сака изгледа....
Само го упропасти фудбалот во Струмица...

и бате ване и сите други посерковци, си ебале мамата

JacK SparroW напиша:

мисљам оти и орцето хоризонт кажаа оти ќе донирал за беласица , ако веќе турново е негово . иначе добро е тава пак да се врате беласица тава шо беше пред 3-4 години коо се гледаше фудбал на младост
јас додуша одам пак одвреме навреме да ги гледам ако играт втора лига ама ного слабо , млади деца немат по 20 години играат со матори испукале по 50 години и они фудбалере :helou:

СтрумичанецО напиша:
мисљам оти и орцето хоризонт кажаа оти ќе донирал за беласица , ако веќе турново е негово . иначе добро е тава пак да се врате беласица тава шо беше пред 3-4 години коо се гледаше фудбал на младост
јас додуша одам пак одвреме навреме да ги гледам ако играт втора лига ама ного слабо , млади деца немат по 20 години играат со матори испукале по 50 години и они фудбалере :helou:

треба оште да тренират беласица, млади си... а орцто ак не даде некоо пара на беласица, ќе га ограбам ќерка му:rofl::rofl::rofl:

bate vane napravi sto napravi od belasica, zaraboti pari od fudbalerite i sega go ostavi klubot niu tamu ni vamu, na cedilo

Беласица овие денови ќе потпише договор за финансирање со Бугарски финансиер целта е експресно враќање во првата лига ни требаат 4-5 искусни играчи и младите домашни и ќе имаме одличен тим само се молам да го шутнат бате Ване(многу тешко) и ќе газиме се пред нас

Дефинитивно Бугари ќе влегуваат во Беласица, и тоа со голема пара и амбиции за влез во прва лига, и излез во Европа понатаму.
Работава сеуште не е готова, но се надевам дека ќе биде. Беласица не е фудбалско име од вчера, да се наоѓа на така ниски гранки.
И сеуште не се знае кој, што и како ќе биде во клубот (фудбалери, тренери и управа)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom