Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
Иако мислам дека сето е блефирање од Таковски, се надевам дека навистина Бугари (или кој било) ја купиле Беласица, за доброто на клубот, и би ми било ногу драго да е така и Беласица да се врати таму кадешто припаѓа.
Петковски и Георгиев и слични на нив не се потребни. Кога беа фудбалери како што треба на сите начини се бореа да избегаат од Беласица, и на стари години ќе продаваат сливи дека сакаат да помогната на клубот, т.е. да земаат уште некоја пара од бугарите (ако ги има) па да шитнат некоја утакмица и сл.
Потребно е градење на сосема нова екипа, можеби на некои основи кои сеуште постојат од она што остана, и оваа сезона да биде како воигрување, па од наредната да се бара влез во прва лига. Ако опстанеме годинава ќе биде повеќе од одлично.

Иако мислам дека сето е блефирање од Таковски, се надевам дека навистина Бугари (или кој било) ја купиле Беласица, за доброто на клубот, и би ми било ногу драго да е така и Беласица да се врати таму кадешто припаѓа.
Петковски и Георгиев и слични на нив не се потребни. Кога беа фудбалери како што треба на сите начини се бореа да избегаат од Беласица, и на стари години ќе продаваат сливи дека сакаат да помогната на клубот, т.е. да земаат уште некоја пара од бугарите (ако ги има) па да шитнат некоја утакмица и сл.
Потребно е градење на сосема нова екипа, можеби на некои основи кои сеуште постојат од она што остана, и оваа сезона да биде како воигрување, па од наредната да се бара влез во прва лига. Ако опстанеме годинава ќе биде повеќе од одлично.
Ne se potrebni no sepak bez takvi igraci klubot propaga se poveke i poveke i ako kako sto velis ti a go kazuvaat i drugi deka spekulaciiite za bugarite ne se tocni togas Belasica ke ja gledame vo 3 liga a mozebi i ne ni tamu zatoa sto nemaat pari ni za prevoz a ne pak za opstanok vo 2 liga.:toe:

Ne se potrebni no sepak bez takvi igraci klubot propaga se poveke i poveke i ako kako sto velis ti a go kazuvaat i drugi deka spekulaciiite za bugarite ne se tocni togas Belasica ke ja gledame vo 3 liga a mozebi i ne ni tamu zatoa sto nemaat pari ni za prevoz a ne pak za opstanok vo 2 liga.:toe:

Таквите играчи ќе дојдат во клубот само ако има некоја пара, ќе изиграваат спасители и толку ќе биде од нив. А ќе се занесуваат дека се најголемите поборници за клубот. И, еден ден, ќе шитнат натпревар...Сети се на Петковски и Георгиев пред 4-5 сезони...што и како правеа.
Не верувам дека има некои Бугари, бидејки по неколку години работа во Беласица, со Таковски, многу ми се јасни неговите блефови и празни муабети. Како што спомнав, Дај Боже да има нешто вистина, па да се вратиме таму каде што Беласица треба да биде

Таквите играчи ќе дојдат во клубот само ако има некоја пара, ќе изиграваат спасители и толку ќе биде од нив. А ќе се занесуваат дека се најголемите поборници за клубот. И, еден ден, ќе шитнат натпревар...Сети се на Петковски и Георгиев пред 4-5 сезони...што и како правеа.
Не верувам дека има некои Бугари, бидејки по неколку години работа во Беласица, со Таковски, многу ми се јасни неговите блефови и празни муабети. Како што спомнав, Дај Боже да има нешто вистина, па да се вратиме таму каде што Беласица треба да биде
Јас колку што знам Бугарите како спонзор ги беше нашол градоначалникот ако се тие Бугари ако се други можеби е блеф на бате Ване

Јас колку што знам, некаде јуни месец Ванчо се курчеше дека преговара со некои Бугари, и за тоа велам блеф...
А за овие од ЦСКА Софија, преку градоначалникот, разбрав дека сеуште има преговори. Сето тоа го кажувам со резерва, не тврдам дека е така или дека не е така, што сум чул, тоа го кажувам. :)

A be kupena e belasica, ne se karejte. Site znaat, i fudbalerite i upravata, site. Kupena e od bugarski biznismeni, nekni na utamkicata bea tamu.

Da be bea i kazaa deka ke ima novi igraci i nov trener pa nisto!Ne veruvajte na sekoj!Nikoj od klubot nejke da kaze nisto ni dali nekoj ja kupil ni dali e oste e na bate vane!!!!Najverojatno kako sto mi kaazaa denes tie bile samo posrednici ili taka nesto...

A be kupena e belasica, ne se karejte. Site znaat, i fudbalerite i upravata, site. Kupena e od bugarski biznismeni, nekni na utamkicata bea tamu.

додека не се види црно на бело џабе е се! и цементарница беше купена од bwin и го назначи хаџиевски за тренер па ништо, пред неколку години една компанија од хјустон и лукоил ‘‘влегоа‘‘ во вардар па пак ништо, казината ХИТ од словенија (спонзори тоа време на хит горица) исто така ја ‘‘купија‘‘ слога југомагнат и пак ништо... џабе зборење е овде дека биле на стадион, ја гледале беласица и слични такви работи. кога официјално ќе влезат тогаш ок е, а вака џабе збориме само :) беласица сега треба да се ориентира на тоа како да освои некој бод барем до крајот на оваа полусезона, а за друго може потоа да размислува, бидејќи со ваква игра и играчи тешко им се пишува. да изгубиш од тим дома со 1-5 кој нема ниеден тренинг заедно, а не па пријателски натпревар е стварно жално и тешко. не ги обвинувам играчите, толку им е силата, а нормално од 17-18 годишни деца неможе многу да се очекува, крив е тој мајмунот што мисли дека беласица ја наследил од дедо му и татко му

Deneska Belasica gostuva na metalurg pa ke vidime sto ke napravi??????

Deneska Belasica gostuva na metalurg pa ke vidime sto ke napravi??????

Ништо...изгуби...и ако под итно нешто не се направи, и некој вистински не ја „купи“ или влезе со капитал, така и ќе остане...И од наредната сезона ќе гледаме третолигашки фудбал.

Ништо...изгуби...и ако под итно нешто не се направи, и некој вистински не ја „купи“ или влезе со капитал, така и ќе остане...И од наредната сезона ќе гледаме третолигашки фудбал.
Neznam kolku e tocno no se veli deka utakmicata bila namestena zatoa sto metalurg ni gi dade 3 boda minatata seznona koga Belasica se borese za opstanok!!!!!!!!!!!!!:toe:

Neznam kolku e tocno no se veli deka utakmicata bila namestena zatoa sto metalurg ni gi dade 3 boda minatata seznona koga Belasica se borese za opstanok!!!!!!!!!!!!!:toe:
А што ако не беше наместена ќе ги победевме со оваа млада екипа Беласица е сигурна за трета лига

Незнам колку знаете, но на денешен ден, 13 август 1922 е формирана ФК Беласица.
Баш на 85-годишниот јубилеј, како еден од најстарите клубови во државата (ФК Љуботен е најстар), Беласица е во фаза на тотален распад...
Срамота!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom