Фан Клуб: Беласица

• Креатор на темата Креатор на темата Soprano
  • Време на започнување Време на започнување
strumics напиша:
Официјално, Беласица е второлигаш од сезоната 2006/07. Денес загуби во Кичево од Влазрими со 3:0

Ајде, ајде не е за секирање ке се вратите во прва лига тоа сум сигурен а можеби во стилот на Македонија ГП.

Еве младинците можеби ке го освојат купот а тоа ке биде за радување и тоа како

Не се секираме, сигурни сме дека ќе се вратиме во прва лига.

На 15 мин. до крајот на финалниот натпревар од Младинскиот куп на РМ, Беласица води против Силекс со 2:0.

Мака ми е што не отидов, имав важни работи по Струмица. Утре ке прославиме.

Автобусот на Беласица само што помина низ центарот на Струмица. Шоферот свири како на свадба, а луѓе застануваат и аплаудираат на плоштадот... Ова го гледам од кај мене дома од терасата.

почна новото првенство во втора лига а беласица продолжува таму каде што застана минатата сезона во првата лига... повторно на домашен терен не успеа да се избори за победа и тоа против младите играчи на металург кој се еден вид екипа за калење на младите играчи на останатите скопски прволигаши одигра само 2-2 иако на двапати го имаше водството... според вчера прикажаното на теренот според мене ако не успеат да ја засилат екипата (а нема такви најави) тешко ќе е да се избори опстанок во втората лига, а камоли пак да се размислува за повисоки цели како што е враќање во прва лига... следно коло е со караорман во струга па да видиме како ќе поминат таму...

EEE кога ќе ми текне пред 3сезони Беласица имаше шанси за 1место, а сега неможе да остане во 2лига, сепак тоа е мак фудбалот, тоа се финансиите и квалитетите на фудбалерите кои играат во мак првенство

маркетар напиша:
почна новото првенство во втора лига а беласица продолжува таму каде што застана минатата сезона во првата лига... повторно на домашен терен не успеа да се избори за победа и тоа против младите играчи на металург кој се еден вид екипа за калење на младите играчи на останатите скопски прволигаши одигра само 2-2 иако на двапати го имаше водството... според вчера прикажаното на теренот според мене ако не успеат да ја засилат екипата (а нема такви најави) тешко ќе е да се избори опстанок во втората лига, а камоли пак да се размислува за повисоки цели како што е враќање во прва лига... следно коло е со караорман во струга па да видиме како ќе поминат таму...

Де бе толку ли е закапана беласица, што е проблем: Нема пари, Нема играчи нема тренер или се се собрало.
Струмица треба да смгне сили да најде спонзор за да се врати Беласица на стари патеки

Стадионот Младост ни е ЗАКОН,иако сме во втора лига ај белкин Беласица ќе се врати во прва.Но тешко ѓи нема овие играјачи што беа

i jas sum za BELASICA ama dzabe otidoa vo ftora liga
AJ mos za 2 godini pak ke se vratime vo prva i ke ja osvoime:zver:

Belasica ima napradov vo mladinata kadetite prvi maldincite prvi seniorite 2 rali 10 mesto . . .

За Беласица сум .. ама нема шанси 1 лига .. ние едвај за 2 се спасуваме бидејки сме на дното од табелата .. Половина и повеке од играчите си заминнааа поради неплатени сметки :helou:па така стојат работите .. но сепак ФАН НА БЕЛАСИЦА ( зш јас играм таму ) хехехех

арни се ке ги биде :) мош ке се оправат како што се оправија и Струмица во кошарка, па така мош ке биде и за Беласица :) бат Ване сите играче ги испродаде сега млади сили :) :)

Belasica ima edna od najdobrite skoli vo Makedonija . Toa moze da se dokaze na pr. Pioneri Belasica 1 mesto (tie denovi ke igraat 1/2 FINALE KUP) , Kadeti Belasica 2 mesto , Mladinci 1 Mesto (tie denovi ke igraat 1/2 FINALE KUP a sea koga ke dojde vreme koga ke se potseti 1 TIM mn e zalno . Kakva ekipa imavme no se rasturi se .. Mn zalno . Nema pari Nema fudbal .....:toe:

Исто е и до нивните навива4и ( АЈДУЦИ ЗАКОН ) нема фудбал ги нема и нив но тоа е тоа ... Бате Ване растуре се по кладилницата а беласица се распаге хах глупак ....

KaSpeR[MkD] напиша:
Исто е и до нивните навива4и ( АЈДУЦИ ЗАКОН ) нема фудбал ги нема и нив но тоа е тоа ... Бате Ване растуре се по кладилницата а беласица се распаге хах глупак ....

еее тоа е работата! ако си прав навивач ќе бидеш со тимот кога му е најтешко, а не само кога се бори за шампионска титула. иначе навивам за вардар али стварно пред 3-4 години кој тим го имаше беласица... роберт и горан попов,пред тоа стојков и пандев,балдовалиев,љубиша савиќ,ахметовиќ... ееее тоа беа времиња али се надевам дека ќе се врати беласица у брзо време у прва лига.поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom