Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Молете се само Русија да не ги укине дипломатските односи со нас.
Хахаххаххахаа цар!!! :DDDD Богами, ако на сценскиот настап таму, излезе пак оној шо глуми пијаница, со чашата у рака.... сигурно ќе има реакции негативни и од Русите, што сите ги прават пијаници....

Руската верзија повеќе ми се допаѓа од македонската и англиската.
Изгледа бидејки не ја разбирам

Бреј да не го видев ќе се здрвеше у врата :pos:. Кај ги најдоа танчериве, само Боки може да им се уклопи у кореографија

некако странците не се согласуваат со вас:

11300634484.jpg

31300634508.jpg

41300634526.jpg

51300634550.jpg

61300634568.jpg

71300634587.jpg

121300635298.jpg

4637.jpg

Пола од овие што коментирале се наши иселеници... Горан од Украина, ахха, кој од Хрватска ќе ти пишува на македонски? :D

Пола од овие што коментирале се наши иселеници... Горан од Украина, ахха, кој од Хрватска ќе ти пишува на македонски? :D

Фали уште Trajce od Spanija, Trpe od Francija, Mitra od Italija itn...:pos:

можеби 2-3 се македонци, а што е со другите?

што ќе кажеш на ова? и македонците не се согласуваат со вас. А НИТУ ПАК РУСИТЕ (ПОГЛЕДНИ ВО ЦРВЕНИОТ ПРАВОАГОЛНИК)

untitl1300635955.jpg

СВЕСТЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, ДА ГО БОДРИМЕ СВОЕТО!

можеби 2-3 се македонци, а што е со другите?

што ќе кажеш на ова? и македонците не се согласуваат со вас. А НИТУ ПАК РУСИТЕ (ПОГЛЕДНИ ВО ЦРВЕНИОТ ПРАВОАГОЛНИК)

untitl1300635955.jpg

СВЕСТЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, ДА ГО БОДРИМЕ СВОЕТО!

Види не знам дали си од оние хард кор патриоти позади тастатура ама јас нема да се правам налудничава и да поддржувам еден обичен стенкач кој мисли дека го фатил Господ за гаќи ако со песна направена на шоља за 5 минути оди на некојси фестивал наречен Евровизија.

За ова да го бодриме своето не мора да ми кажуваш, јас го бодрам своето, тоа што вреди. Пример, ги имам сите албуми оригинали купено од Bernays Propaganda, според мене група што вреди и сакам да им помогнам на тие артисти со тие гестови. Исто како на времето ДД Синтезис, Анастазија, Кирил Џајковски моментално да ми кажеш да го поддржувам. Ама некој лингур што смени милион стила само да биде победник на срање фестивал ко Скопје Фест, нема шанси. Да скратам, го поддржував и го сакав додека беше во Морал, кога почна да шалта стилови веќе изгубив желба и да го слушам.

И Американци има што ги мрзат Рихана, Кејти Пери и сл. ама има и странци кои се ложат на нив и не можеш да основаш мислење од коментари на youtube.

Ми се допаѓа песната на Blue:

Наjубава от балканските страни е словенската песна.

Наjубава от балканските страни е словенската песна.
Има 15 словенски песни на фестивалов, кажи која конкретно, македонската, српската, бошњачката, хрватската, словенечката, словачката, чешката, полската, руската, украинската, белоруската... Сите се тие словенски...

Има 15 словенски песни на фестивалов, кажи која конкретно, македонската, српската, бошњачката, хрватската, словенечката, словачката, чешката, полската, руската, украинската, белоруската... Сите се тие словенски...

Од каде македонската дека е словенска? :/ Немој вакви испади.
Иначе каква е, таква е, македонска е, треба да ја поддржиме!
А од другите песни..само од германија ми е добра..и песната и женската ;)

Мој фаворит е Франција, иако песната е премногу сериозна за евровизија би требало да е барем меѓу првите пет.

А за нашата се изначитав негативни коментари...мене ми се допаѓа, певлива е и влегува во глава. За разлика од претходните ова е супер. И спотот ми е интересен.
Ме интересира дали ќе има нешто слично на Лорди оваа година :D

се надевам да поминиме тоа полуфинале, тешко ама се надевам

Певлива песничка, издржан сценски настап!Еден од моите фаворити ^^

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom