Евровизија 2011 - Дизелдорф, Германија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
Молете се само Русија да не ги укине дипломатските односи со нас.
Хахаххаххахаа цар!!! :DDDD Богами, ако на сценскиот настап таму, излезе пак оној шо глуми пијаница, со чашата у рака.... сигурно ќе има реакции негативни и од Русите, што сите ги прават пијаници....

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
Руската верзија повеќе ми се допаѓа од македонската и англиската.
Изгледа бидејки не ја разбирам

Z

zmej gorjanin

Гостин
Бреј да не го видев ќе се здрвеше у врата :pos:. Кај ги најдоа танчериве, само Боки може да им се уклопи у кореографија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пола од овие што коментирале се наши иселеници... Горан од Украина, ахха, кој од Хрватска ќе ти пишува на македонски? :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Пола од овие што коментирале се наши иселеници... Горан од Украина, ахха, кој од Хрватска ќе ти пишува на македонски? :D
Фали уште Trajce od Spanija, Trpe od Francija, Mitra od Italija itn...:pos:

Член од
3 февруари 2011
Мислења
51
Поени од реакции
2
можеби 2-3 се македонци, а што е со другите?

што ќе кажеш на ова? и македонците не се согласуваат со вас. А НИТУ ПАК РУСИТЕ (ПОГЛЕДНИ ВО ЦРВЕНИОТ ПРАВОАГОЛНИК)

СВЕСТЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, ДА ГО БОДРИМЕ СВОЕТО!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
можеби 2-3 се македонци, а што е со другите?

што ќе кажеш на ова? и македонците не се согласуваат со вас. А НИТУ ПАК РУСИТЕ (ПОГЛЕДНИ ВО ЦРВЕНИОТ ПРАВОАГОЛНИК)

СВЕСТЕТЕ СЕ МАКЕДОНЦИ, ДА ГО БОДРИМЕ СВОЕТО!
Види не знам дали си од оние хард кор патриоти позади тастатура ама јас нема да се правам налудничава и да поддржувам еден обичен стенкач кој мисли дека го фатил Господ за гаќи ако со песна направена на шоља за 5 минути оди на некојси фестивал наречен Евровизија.

За ова да го бодриме своето не мора да ми кажуваш, јас го бодрам своето, тоа што вреди. Пример, ги имам сите албуми оригинали купено од Bernays Propaganda, според мене група што вреди и сакам да им помогнам на тие артисти со тие гестови. Исто како на времето ДД Синтезис, Анастазија, Кирил Џајковски моментално да ми кажеш да го поддржувам. Ама некој лингур што смени милион стила само да биде победник на срање фестивал ко Скопје Фест, нема шанси. Да скратам, го поддржував и го сакав додека беше во Морал, кога почна да шалта стилови веќе изгубив желба и да го слушам.

И Американци има што ги мрзат Рихана, Кејти Пери и сл. ама има и странци кои се ложат на нив и не можеш да основаш мислење од коментари на youtube.

Член од
23 јануари 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ми се допаѓа песната на Blue:

Наjубава от балканските страни е словенската песна.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Наjубава от балканските страни е словенската песна.
Има 15 словенски песни на фестивалов, кажи која конкретно, македонската, српската, бошњачката, хрватската, словенечката, словачката, чешката, полската, руската, украинската, белоруската... Сите се тие словенски...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Има 15 словенски песни на фестивалов, кажи која конкретно, македонската, српската, бошњачката, хрватската, словенечката, словачката, чешката, полската, руската, украинската, белоруската... Сите се тие словенски...
Од каде македонската дека е словенска? :/ Немој вакви испади.
Иначе каква е, таква е, македонска е, треба да ја поддржиме!
А од другите песни..само од германија ми е добра..и песната и женската ;)

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Мој фаворит е Франција, иако песната е премногу сериозна за евровизија би требало да е барем меѓу првите пет.

А за нашата се изначитав негативни коментари...мене ми се допаѓа, певлива е и влегува во глава. За разлика од претходните ова е супер. И спотот ми е интересен.
Ме интересира дали ќе има нешто слично на Лорди оваа година :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
се надевам да поминиме тоа полуфинале, тешко ама се надевам

rossoner stefan

Модератор