Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
zdravo, go najdov ovoj link so razni resheni lab i slicno. Dali mozam direktno da si go iskoristam kodovite za lab ili proveruvaaat za plagijati? (za strukturno programiranje)

Проверуваат.
А и да не проверуваат, ти седни и решавај ги сам. Најдобронамерен совет.

Здраво дечки.
Семестаров го слушам предметот „Бази на податоци“ кај Горан Велинов. Ме интересира од некој што правел проект кај него да каже која е тежината и дали вреди трудот наместо обичните лабораториски ?

Здраво дечки.
Семестаров го слушам предметот „Бази на податоци“ кај Горан Велинов. Ме интересира од некој што правел проект кај него да каже која е тежината и дали вреди трудот наместо обичните лабораториски ?
Aко слушаш Веб Програмирање, можеш да искористиш Spring Boot со JPA и да го направиш проектот по Бази.
Фактички ќе извежбаш тоа што си учел на Веб Програмирање + ќе ги добиеш поените за проектот Бази. Win - Win ситуација. :D

Јас би ти предложил да го правиш проектот, многу повеќе ќе научиш така, исто така ќе можеш да си го ставиш проектот на github/CV, ќе ти треба за во иднина кога ќе аплицираш за пракса.

Za prv kolokvium kalkulus na siis dali e potrebno da se kupat knigi so zbirki zadaci I kolokviumki, ili samo se vezbaat zadaci od vezbi.

Zdravo, sakav da prasam za tips and tricks vo vrska so predmetite Kompjuterski Mrezi i Bezbednost i Algoritmi i Podatocni Strukturi? Dali se teski i kako najlesno se ucaat?

(number%2 == 0) can someone tell me how this would work in c, i know it would print odd or even but i want to know how

Каде треба да се достават документите за запишување?

Dali moze nekoj da mi kaze kako bi izgledal prviot kolokvium po ekonomija za ikt inzeneri? Dali e kako biznis samo prasanja ili ke ima i zadaci od salesforce?

Индексот сеуште се зема од инфостоп, оти ко да не работи?

Здраво колеги, дали некој знае дали проф. Иван Чорбев го одржува часот по Структурно програмирање во вторник во 12 или било кој термин кога можам да го најдам на факултет (часови или консултации)? Исто и за проф. Кире Триводалиев. Ве молам за одговор, многу ми е важно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom