Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Во прилог ви оставам линк од еден многу добар дискорд сервер, ќе им се најде на сите студенти на ФИНКИ бидејќи има матријали и информации за предмети и сите останати работи поврзани со факултетот. Во моментот е многу активен и верувам дека е корисна алатка за брзо добивање информации.

Дали можам сега да извадам слободна за јсп? Што е потребно и дали има некое место во близина на факултетот или мора кај автобуска кај жолтиот автобус?

Дали можам сега да извадам слободна за јсп? Што е потребно и дали има некое место во близина на факултетот или мора кај автобуска кај жолтиот автобус?
Во постојката кај Хотел Карпош се вадеше порано, провери.

Здраво,
Сега сум втора година на сиис. Изборен одбрав шаблони. Дали можете да ми кажете како ќе изгледа предметот, совет околу положување?

Дали е пожелно да земам лаптоп или не ми треба за прва година. Имам предобар pc :) или ми треба сепак ?

Mislenje za Joksimovski Boban po strukturno. Dali bara redovnost na casovi? Nema da mozam da otidam na prviot cas pa dali e problem?

Koii linii na jsp koristire od avtobuska do finki i obratno
Од транспортен?
7, 15, 21, 22 и уште по некој приградски.

Али 7 и 15 на различно место стојат со 21 и 22. На автобускава пред компелкс банки стојат сите 4.

1664801626660.png

Attachments

• 1664801589695.png
    1664801589695.png
    341,9 KB · Прегледи: 5
Дали знаете кои предмети ќе се изучуваат со физичко присуство?

Во прилог ви оставам линк од еден многу добар дискорд сервер, ќе им се најде на сите студенти на ФИНКИ бидејќи има матријали и информации за предмети и сите останати работи поврзани со факултетот. Во моментот е многу активен и верувам дека е корисна алатка за брзо добивање информации.
Seedno e dali imas laptop ili pc
Dali e potrebno d se nosi na predavanja prvata nedela lap top

Дали е можно со потврда од летен семестар да се продолжи ЈСП? Претходно имам продолжено, но пред некој ден ме вратија во ЈСП Карпош поради то шо требало со зимски семестар... Дали е ова вистина или само вработената беше на лева нога станата?? xD

zdravo, go najdov ovoj link so razni resheni lab i slicno. Dali mozam direktno da si go iskoristam kodovite za lab ili proveruvaaat za plagijati? (za strukturno programiranje)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom