Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колеги има некој овде што има управување со ризик?Ако може да ми каже до каде ке ни биде првиот колоквиум , и дали пушта списоци на предавања?
Колеги има некој овде што има управување со ризик?Ако може да ми каже до каде ке ни биде првиот колоквиум , и дали пушта списоци на предавања?
Лелеее .... Колиегииии , дај некој да казе до каде треба да се уци за Прв Колоквиум по
Инвестиционен менаџмент
Интерна ревизија и
Ревизија
Не не кажа ништо посебно за колоквиумот,освен дека ке биде на 22.3(Вторник) и дека ке биде најверојатно вечерен термин после 18 часот.Само тоа го спомно за колоквиумот после предавашеМоже ли некој од колегите што бил денеска на управување со ризик да ми каже дали кажаа нешто за колоквиумот?
Беше некој на предавање Информациони технологии? На зефир ја има и 5тата тема, за колоквиум заклучно со 5та тема е?![]()
Име и презиме на професорката по Меѓународен транспорт шпедикурација и осигурување? :icon_conf
Лелеее .... Колиегииии , дај некој да казе до каде треба да се уци за Прв Колоквиум по
Инвестиционен менаџмент
Интерна ревизија и
Ревизија