87 stranaКолеги има некој овде што има управување со ризик?Ако може да ми каже до каде ке ни биде првиот колоквиум , и дали пушта списоци на предавања?
До 87 страна, залучно со трета глава, од 32 до 36 не треба да се учи. И не пушта списоци, асистентот кажа дека кога ке ги земеме картичките тогаш со нив ќе водел евиденција...Колеги има некој овде што има управување со ризик?Ако може да ми каже до каде ке ни биде првиот колоквиум , и дали пушта списоци на предавања?
Investicionen se treba da se cita poso ne e bas ko drugive predmeti nabrojuvanki samo dava logicki prasanja na koi mor ubvo da go poznavas materijalot a ne samo nabrojuvanki ova drugovo ne sum nadelzen da ti odgovoram posto ne sum smetkovostvoЛелеее .... Колиегииии , дај некој да казе до каде треба да се уци за Прв Колоквиум по
Инвестиционен менаџмент
Интерна ревизија и
Ревизија
Не не кажа ништо посебно за колоквиумот,освен дека ке биде на 22.3(Вторник) и дека ке биде најверојатно вечерен термин после 18 часот.Само тоа го спомно за колоквиумот после предавашеМоже ли некој од колегите што бил денеска на управување со ризик да ми каже дали кажаа нешто за колоквиумот?
Да, со 5 глава ке е, ама немало цела да биде, ке кажел тој до каде треба да се учи т.е. за тоа ке пишувало на зефир. Бар јас така разбрав:smir:Беше некој на предавање Информациони технологии? На зефир ја има и 5тата тема, за колоквиум заклучно со 5та тема е?
Данче МанолеваИме и презиме на професорката по Меѓународен транспорт шпедикурација и осигурување? :icon_conf
Интерна е до 157 стр.Лелеее .... Колиегииии , дај некој да казе до каде треба да се уци за Прв Колоквиум по
Инвестиционен менаџмент
Интерна ревизија и
Ревизија