Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka ne, zatoa sto i jas ne bev vo ponedelnikot i denes koga otidov da ja prasam dali moze da se potpisam kao ni prefrli na mene i na uste nekoi 10tina dusi so ne bile potpisani zosto ne sme bile vo ponedelnikot i ni dozvoli ama rece deka veke nema da ima dopisuvanja...

А тогаш кога даде да се допишуваат го извади списокот од понеделникот или тој од дента што беше за присуство?...дека јас на тој се допишав за колоквиум :toe:

Монетарна нешто ново? Какви задачи спомна асистентот вчера?

Слабо РЕВИЗИЈА слабооо....Толку ли нема никој што полагал минатите години,ме интересира конктерно типот на прашања каков ќе биде,зашто обемен е материјалот и тие 3 проблеми дали се теорија или некој практичен пример????

Прашања по менаџмент на човечки ресурси да не има некој? :)

Mislam deka ne, zatoa sto i jas ne bev vo ponedelnikot i denes koga otidov da ja prasam dali moze da se potpisam kao ni prefrli na mene i na uste nekoi 10tina dusi so ne bile potpisani zosto ne sme bile vo ponedelnikot i ni dozvoli ama rece deka veke nema da ima dopisuvanja...

А тогаш кога даде да се допишуваат го извади списокот од понеделникот или тој од дента што беше за присуство?...дека јас на тој се допишав за колоквиум :toe:

Toj denta sto go pusti, epa ke te stavi na spisokot, ne se sekiraj ;)

--- надополнето ---

Професорката уште на почеток ни кажа дека на испит директно е англиски 1 ... е сеа колку е тоа сигурно , и дали се предомислила незнам .
Nema sansi, plus nitu eden cas sme nemale..najverojatno se misli na drugite stranski jazici t.e ruski i francuski...

Колеги да не знаете по математички методи ке има на колоквиум задачи кои се решаваат рачно? И дали треба сите задачи да знаат да се решават еве на пр. тие 40-те од прва тема?

Ај Ако има некој прашања што паѓаат за колоквиум по предметите МЕНАГМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ и ЕКОНОМИКА нека ги постира !! :)

Ај Ако има некој прашања што паѓаат за колоквиум по предметите МЕНАГМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ и ЕКОНОМИКА нека ги постира !! :)

Врати неколку стр поназад има закачено економика прашања и скрипти :)

Дали некој може да ми каже утре од колку саат се подигаат картиците?!

Картичките утре ќе ги даваат за сите години или определено е кој ден за која година?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom