Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како се испитите кај Методија Несторовски-Економија на инвестиции и кај Кекеновски ??
Совет дали да одам преку колоквиуми или директ испит
Ако не ви се оди кај класчниве професори по математика што спремаат во големи групи во кои реално потешко се учи, би ви препорачал еден професор што спрема долги години, воглавно во групи по 3-ца или 4-ца... За двата семестри вкупно држи околу 25 часа... Бројот му е 070-743-756, па ако ве интересираат повеќе информации обратете се кај него.Дали некој од тука е член на тајната група на фб на економски факултет? Ако може да ми пише за да ме стави.
И кажете ми некој проф. по математика освен Баже и Тони. Пуни им се групите на нив :S
Мислев дали би можел да бидам запишан на списокот кај Предраг... дека тој ден сум го слушал тоа предавање што се предавало дента, зашо објасни дека скоро истото го предавале сите професори по економија...
Математика и сметководство требаат книги или можам и со копии да поминам? Збирка и таблица математика ми се нови,исто така и збирката по сметководство. Учебниците?
--- надополнето: 24 септември 2013 во 10:30 ---
Математика и сметководство требаат книги или можам и со копии да поминам? Збирка и таблица математика ми се нови,исто така и збирката по сметководство. Учебниците?
uh pravo odsekogas sum mrzel mnogu bubanje e a go zedov radi toa sto site vikat deka lesno se pominuva... a ekonomijata mi odi i ... sega koga sednav da citam pravo povtorno mi se javi toj sindrom na mrzejne na ovoj predmet
Што се секираш толку?Нема некоја улога тој список, и да пропуштиш некое предавање ништо страшно, ќе си добиеш на крај пак потпис
![]()
Лани попушташе за повисока оцена ако те имаше на сите списоци. Ако си на граница ставаше повисока![]()
Има ли истакнато кога се првите колоквиуми ?
Zdravo, moze da mi kazete kako da se zaclenam na zephyr? Po predmetot e-biznis zadolzitelno ni e da bideme zaclenetifala odnapred.