Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ги закачи некој презентациите по Трговско право? Мака мачам со зефир 3 дена :)

Некој да не ја има „Таблица по математика со изводи и интеграли“ од Драге Јанев за продавање?

Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?

Nemora da ides na trgovsko pravo :)

Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?

Не ти треба трговско вежби, симни си ги презентациите од zephyr

Може линк ? :D

Треба да имаш акаунт на zephyr, лани Мијалче од е-бизнис ни кажуваше како се праве оти бедна е регистрацијата ептен. И после внатре имаш претплатување на предмети и во ECCF имаш категорија Трговско право 2013/14 таму ги имаш презентациите.

https://zephyr.ugent.be/secure/index.php

Сметководство на јавен сектор има ли оставено материјали по книжариве да не знае некој

Што поточно треба да се учи деловна етика? Набројуванки, поделби? Искуства со овој предмет. :)

А презентациите по Трговско право ги нема во Либро ???

Затоа шо на она zephyr никако неможам да се регистрирам :confused:

А презентациите по Трговско право ги нема во Либро ???

Затоа шо на она zephyr никако неможам да се регистрирам :confused:

Не ти требаат презентациите не се од никаква корист, само налупано набројуванки кои нема потреба да ги знајш напамет,пошо и во книгата и во скриптата се објаснати истите и помалку ќе се измачиш и за учење, ем ќе ги сфатиш.

Не ти требаат презентациите не се од никаква корист, само налупано набројуванки кои нема потреба да ги знајш напамет,пошо и во книгата и во скриптата се објаснати истите и помалку ќе се измачиш и за учење, ем ќе ги сфатиш.

А повеќе е дефениции заоркужување или набројуванки на полагање?

Луѓе дајте кажете ми нешто повеќе за МОИ предметот околу колоквиумот какви прашања дава. Габер ич не ми е сигурна и помалку ми е страв од предметот ради тоа какви работи може да даде. Зборува нешто и од нашите презентации што ќе ги правиме дека ќе имало, чудно ми е, би сакал помош малце од претходните искуства некој ако има. :(

Што поточно треба да се учи деловна етика? Набројуванки, поделби? Искуства со овој предмет. :)
Да, претежно тоа се паѓа, дефиниции некои со Точно/не точно да ги одговориш и на крај отворени прашања има, може за некој од филозофите нешто да се падне и слично.

А повеќе е дефениции заоркужување или набројуванки на полагање?

Дефиниции се повеќето.
Пример на шо се однесува договорот за бродски превоз? Не можи да се однесува на превоз на стока по воздушен пат.

Луѓе дајте кажете ми нешто повеќе за МОИ предметот околу колоквиумот какви прашања дава. Габер ич не ми е сигурна и помалку ми е страв од предметот ради тоа какви работи може да даде. Зборува нешто и од нашите презентации што ќе ги правиме дека ќе имало, чудно ми е, би сакал помош малце од претходните искуства некој ако има. :(
Историја се буквално години градови , Колку членки има Цефта , Кој заседава со генералното собрание на ОН и слични.Поделени се на Т/Н , два точни , Најди го погрешниот и Да или не. Инаку да има од презентаците во глобала ко историја очекувај прашања!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom