HEATHY
BARCA!
Може да ги закачи некој презентациите по Трговско право? Мака мачам со зефир 3 дена 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?
Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?
Може линк ?Не ти треба трговско вежби, симни си ги презентациите од zephyr
Може линк ?![]()
А презентациите по Трговско право ги нема во Либро ???
Затоа шо на она zephyr никако неможам да се регистрирам![]()
Не ти требаат презентациите не се од никаква корист, само налупано набројуванки кои нема потреба да ги знајш напамет,пошо и во книгата и во скриптата се објаснати истите и помалку ќе се измачиш и за учење, ем ќе ги сфатиш.
Да, претежно тоа се паѓа, дефиниции некои со Точно/не точно да ги одговориш и на крај отворени прашања има, може за некој од филозофите нешто да се падне и слично.Што поточно треба да се учи деловна етика? Набројуванки, поделби? Искуства со овој предмет.![]()
А повеќе е дефениции заоркужување или набројуванки на полагање?
Историја се буквално години градови , Колку членки има Цефта , Кој заседава со генералното собрание на ОН и слични.Поделени се на Т/Н , два точни , Најди го погрешниот и Да или не. Инаку да има од презентаците во глобала ко историја очекувај прашања!Луѓе дајте кажете ми нешто повеќе за МОИ предметот околу колоквиумот какви прашања дава. Габер ич не ми е сигурна и помалку ми е страв од предметот ради тоа какви работи може да даде. Зборува нешто и од нашите презентации што ќе ги правиме дека ќе имало, чудно ми е, би сакал помош малце од претходните искуства некој ако има.![]()