Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Демографија има ли задачи или формули на колоквиум? Немам уште почнато да читам од материјалот ама глеам има некои ситни формули па дали чинат за нешто или фино лепо да се скокне :P

Како е на колоквиум, што се паѓа,теѓко ли се поминува

Првиот колоквиум се поминува лесно имаш прашања на заокружување со 1 или 2 точни одговори и некој поситни задачки,и вториот е на заокружување али имаш една огромна задача што се решава саат време а без неа ништо не правиш

Демографија има ли задачи или формули на колоквиум? Немам уште почнато да читам од материјалот ама глеам има некои ситни формули па дали чинат за нешто или фино лепо да се скокне :P

Има формули, а задачи нема, најчесто се паѓаа поглавните формули.

Првиот колоквиум се поминува лесно имаш прашања на заокружување со 1 или 2 точни одговори и некој поситни задачки,и вториот е на заокружување али имаш една огромна задача што се решава саат време а без неа ништо не правиш
А кај Гоце Петревски си бил на испит ?
Многу бре голема книгава...800 страни

А кај Гоце Петревски си бил на испит ?
Многу бре голема книгава...800 страни

Не сум бил на испит али мислам дека е на раскажување,а од книгата професорот кажува од која до којда страна да се учи не треба цела(y)

Не сум бил на испит али мислам дека е на раскажување,а од книгата професорот кажува од која до којда страна да се учи не треба цела(y)
Ај некој нека пише што треба за прв колоквиум.Јас ова никат нема да го положам, нешто обемно и тешко ми се гледа

Банкарски менаџмент - Да не кажал професорот до каде е првиов колоквиум или некој од лани да ме просветли?

Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?

Е сеа вака...ми се поклопуваат термините на трговско право со вежбите по математика(трговско право иам вторник од 4 до 7,математика вежби од 4 до 6). И сеа како да биде?

Можеш да одиш на вежби со друга група ако сакаш да одиш на предавање Трговско право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom