НБА Ол-Стар викенд Лос Анџелес 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше за крај да го чува тоа МекГи со двата коша. Беше прејако сигурно ќе земеше титула ако го остаеше за послендо. Вака Блејк си напраи шоу на крај и ќе си ја земе наградата.

И ајде официјално честито за Грифин, се изваде со последното, иако според мене првите две на МекГи беа подобри.

Искрено повеќе очекував од Грифин.Требаше подобро да го искористи неговиот одраз и неговата експлозивност и атрактивност кој ги има додека забива.

Ова на Грифин на крајов беше врв.Одлично осмислено шоу свака му част.За ова да се воведува и 11ки пошто овој може и да се навреди со 10ки.:):)

Навивав за Грифин, ама после ова МекГи повеќе заслужи со првите два негови.
Сепак честито до него, а Мекги догодина преку трамвај нека рипа :)

Блејк ме разочара. Бледа копија на Марко Милиќ Ама кога фановите гласаат за победникот, тоа е...

на спорт клуб кажаа дека она со колата пред 15 години милич од словенија го направил и дека е веќе видено на овие простори :helou:

Дали само мене ме разочара Грифин т.е изборот на победникот? :)

--- надополнето ---

И на Милич е далеку подобро изведено отколку на Грифин.

на спорт клуб кажаа дека она со колата пред 15 години милич од словенија го направил и дека е веќе видено на овие простори :helou:

Постот над тебе. Уште кога видов дека ја местат колата ми текна на забивањето на Марко. Малку е лоша снимката, ама забивањето е тоа.

Добро беше минативе години имаше далеку поглупави забивања.

Добро беше минативе години имаше далеку поглупави забивања.

Ехеее па дали. Годинава беа милион пати поинтересни од лани......лани се заспиваше на забивањата.

Можда за овие простори е познато али кај нив ваљда не е.Ретко кој го знае тоа забивање.Искрено не го знаев ја до сеа.Плус боље е кога би рипал на апла ниска кола плус и кабрио да е како во случајот со Словенецот.

Исто и ја не знаев за овој Словенецот/Србин ( шо и да е) али мислам дека Грифин беше бољи :)

Исто и ја не знаев за овој Словенецот/Србин ( шо и да е) али мислам дека Грифин беше бољи :)

Ееееј не зафркавај. Словенецов рипа преку цела кола, а Грифин рипа преку хауба.
Сакале да направат нешто поинтересно со додавањево, ама не им успеало. Како шо кажа Тончи бледа копија на Милиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom