- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.790
- Поени од реакции
- 85.836
Ништо да не ми одговореше многу боље ќе беше за тебе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо да не ми одговореше многу боље ќе беше за тебе.
Не сум ни за едните ни за другите, да ми ги прочиташе предходните постови на политички теми сигурно немаше вакви мислења да пишуваш. Кај што треба да се критикуваат ги критикувам, ама изгледа во денешно време модерно е буквално против се да се кења против владата ? Разбирам да речат дека не сакаат во барок стил да биде новата зграда на факултетиве и поради тоа да протестираат (мада владата си добила избори и имаат подршка од мнозинството) ама кога ќе видам да замараат за небитни работи како 30-40 дрва..
се отвори тема, се дроби на 101-место за дрвата, а никој не кажува кој го донел урбанистичкиот план, имало ли приговори за градба на факултетите?? ... исто беше со објектот до ЕСМ на плоштад, се крена народ, фирмата што го купи плацот и го огради си кажа, дајте ни друг плац во близина, но молк и си изградија објект...Не сум ни за едните ни за другите, да ми ги прочиташе предходните постови на политички теми сигурно немаше вакви мислења да пишуваш. Кај што треба да се критикуваат ги критикувам, ама изгледа во денешно време модерно е буквално против се да се кења против владата ? Разбирам да речат дека не сакаат во барок стил да биде новата зграда на факултетиве и поради тоа да протестираат (мада владата си добила избори и имаат подршка од мнозинството) ама кога ќе видам да замараат за небитни работи како 30-40 дрва..
Убава приказна. Сигурен сум дека стотиците идни жртви на ваков пат ќе го ценат продолжениот живот на едното дрво во пустината (кога ќе се забијат во него)![]()
Овче поле...новиот пат за Штип.? убавини светски,дали можеме и ние вака.
Дечкото е само уште еден од мнозинството такви со моќ на расудување на еден чекан. Зошто чекан? Па затоа што не се способни окулу нив да видат ништо друго освен шајки.Не сум ни за едните ни за другите, да ми ги прочиташе предходните постови на политички теми сигурно немаше вакви мислења да пишуваш...
Потенцирај што е поглупо здравје?Поглупо здравје.
Срамота е во барок да градиш објект у двор на футуристички објект....Веќе почнавте и да претерувате.
Ве разбирам да протестиравте ако сечењево беше поради тоа што ќе никне нова станбена зграда на некој си бизнисмен ама веќе кога ќе се гради факултет да се жалиш за 50 дрва е срамота